Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2022. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a - Cristina Cergan

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2022. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a - Cristina Cergan
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734734672
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 20 x 26

DESCRIERE

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2022. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a

Cristina Cergan

Un prim obiectiv important pentru viitorii absolventi este sa verifice, in timp util, masura in care pot performa la examen. Pentru atingerea acestui scop, ca element de noutate, echipa noastra va aduce in atentie lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a. Acesta este un auxiliar complet de pregatire in vederea pregatirii si sustinerii primului examen important din viata oricarui elev. Acest auxiliar, Ne pregatim pentru evaluarea nationala, asigura aplicatii/exercitii necesare recapitularii si consolidarii cunostintelor dobandite de catre elev in gimnaziu. Cuprinsul sau este bine delimitat si structurat, iar acesta contine:

– 40 de seturi cu exercitii de antrenament pregatitoare pentru cerintele specifice subiectului de examen;

– 40 de teste realizate in conformitate cu programa de Evaluare Nationala aprobata prin OMEC nr. 3472/10. 03. 2020 si dupa modelul publicat de CNPEE pe 2 noiembrie 2020;

– sugestii de raspuns pentru cele 40 de teste;

– explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor;

– posibilitatea descarcarii, prin scanarea unui cod QR, a unor fise de autoevaluare si reglare a invatarii pentru fiecare test in parte;

– texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic;

– sugestii de lectura suplimentara;

     Intreg continutul acestei lucrari aduse de catre noi in atentia elevilor urmareste, punctual, fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie. Atat exercitiile, cat si testele sunt concepute dupa modelul subiectelor oficiale, intocmai pentru a-l familiariza pe elev cu conditiile din examen.

     Prin urmare, daca unul dintre obiectivele tale cele mai importante din acest an este sa te pregatesti si sa obtii note mari la Evaluarea Nationala din 2022, nu mai sta pe ganduri si comanda acest auxiliar. Impreuna cu Cristina Cergan, autoarea acestei lucrari, iti vei imbunatati rezolvarile si intreg procesul de invatare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.