NIMIC NU SE OPUNE NOPTII

NIMIC NU SE OPUNE NOPTII
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2308-9
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: 1
Pagini: 328
Format: 13X21

DESCRIERE

NIMIC NU SE OPUNE NOPTII

Delphine DE VIGAN

 
 
 
Acest roman intrigă, hipnotizează, bulversează. Şi, totodată, pune întrebări.
Le Figaro
 
Forţa romanului rezidă în lipsurile lui. De-a lungul întrebărilor rămase fără răspuns, a golurilor imposibil de umplut, se profilează un personaj fascinant. Lucile, atât de fragilă, dar şi atât de hotărâtă, este infinit de emoţionantă. Cu atât mai mult cu cât Vigan nu ne vorbeşte despre ea ca despre o mamă, ci ca despre o femeie. Ultima parte a cărţii, relatareaîn detaliu a sinuciderii, este tulburătoare: Lucile ia cu ea tot misterul angoasei sale.
La Presse
 
Un drum sinuos, dar strunit de forţa unei iubiri, a unui elan vital.
Le Monde
 
În această anchetă emoţionantă făcută în sânul memoriei familiale, romanciera readuce la lumină atât amintirile cele mai luminoase, cât şi secretele cele mai ascunse. O naraţiune sensibilă şi fascinantă, un ecou al rănilor tuturor...
L'Express

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.