Noesiterapia Vindecarea prin gândire

Noesiterapia Vindecarea prin gândire
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 14X20

DESCRIERE

Noesiterapia Vindecarea prin gândire

Angel Escudero

 
 

„Boala este, de obicei, o lipsă de iubire în viața unui om, ceea ce produce o dizarmonie psihosomatică. Psihologic și fizic, boala este o cerere de iubire...“

 

Iată cuvintele cu care dr. Escudero își începe cartea – cuvinte ce m-au emoționat profund, întrucât am înțeles că, în marea Lui bunătate, Creatorul ne-a trimis exact ceea ce aveam nevoie în această etapă de evoluție a omenirii: o carte scrisă de un mare savant. Cu toată credibilitatea conferită de munca riguros științifică, acest medic le demonstrează chiar și celor care nu au crezut ceea ce scrie în cărțile publicate de Editura For You că Omul este capabil să-și rezolve singur problemele de sănătate, cu un foarte mic ajutor din afară.

Noesiterapia, sau Vindecarea prin gândire, este o carte scrisă de un medic care s-a pus întru totul în serviciul omenirii și care reușește să vindece și trupul, dar și sufletul, folosind „medicamentul“ cunoscut de când lumea și etern valabil: IUBIREA. Și iată cum această carte convingătoare, plină de exemple uluitoare despre ce înseamnă vindecarea prin gândire, reprezintă un quod erat demonstrandum, o apoteoză a cărților editurii noastre, în care se spune, în permanență, că Iubirea – și mai ales iubirea de Sine – face minuni. De data asta la propriu!

Citiți și vedeți miracolul care se întâmplă în viața noastră atunci când folosim gândul ca modalitate de vindecare. Pentru cei care rămân sceptici, am enumerat în interiorul cărții linkuri unde pot vedea, cu ochii lor, miracolele la care mă refer.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0246 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.