Omul și Corpurile sale - Annie Besant

Omul și Corpurile sale - Annie Besant
Preț: 68,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95505-2-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 150
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Omul și Corpurile sale

Annie Besant

 

 

O carte esențială pentru oricine vrea să se cunoască și să înceapă să înțeleagă natura sa profundă, dincolo de corpul fizic. Este o explicație clară și succintă asupra faptului că noi nu suntem corpul fizic, ci acesta este unul dintre vehiculele noastre printre alte vehicule (mental, emoțional, eteric) și câtă vreme nu suntem conștienți de asta ele funcționează mașinal, reacționând doar la stimulii exteriori.

 

În acest caz ele sunt o haină fără stăpân în loc să fie haina locuită de Sinele Superior și astfel în armonie cu Întregul.


Un călător pe pământ, apă sau aer va folosi o mașină, o barcă sau un avion, iar aceste vehicule nu îi vor modifica identitatea sa. E la fel pentru EU, Sinele Superior sau Omul veritabil, care rămâne el însuși oricare ar fi corpul – fizic, emoțional, mental – în care se mișcă și acționează.


Aceste corpuri sunt instrumentele lui care îi servesc pentru a acționa în diferite dimensiuni, se uzează și se reînnoiesc conform naturii lor, adaptându-se diferitelor nevoi ale Omului și capacităților sale crescânde.

 

ANNIE BESANT (1847-1933), al 2-lea președinte al Societății Teosofice, oratoare de excepție, filantropică și autoare a mai multor zeci de cărți.

La începutul vieții în Anglia, ca o Gânditoare liberă, a luptat pentru multe cauze eliberatoare, între care dreptul femeilor de a vota.

În a doua parte a vieții a locuit în India, a fost implicată în formarea lui Krishnamurti, l-a influențat pe Ghandi și mișcarea de eliberare a Indiei.  

 

CUPRINS:


PREFAȚA EDITORULUI... 6
INTRODUCERE... 9
CORPUL FIZIC... 13
DUBLUL ETERIC... 33
ASTRALUL SAU CORPUL DORINȚELOR... 43
CORPURILE MENTALE... 72
ALTE VEHICULE... 95
OMUL... 104
POSTFAȚA EDITORULUI... 134

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.