Ortografia şi punctuaţia la clasele primare şi gimnaziale

Ortografia şi punctuaţia la clasele primare şi gimnaziale
thumbthumb
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 224

DESCRIERE

Ortografia şi punctuaţia la clasele primare şi gimnaziale

 

 

Un important  suport de lucru, dedicat elevilor de toate vârstele, precum și pentru cadrele didactice, stimulează aprofundarea cunoștințelor de limbă română și le consolidează  prin aplicații multiple.

Cartea abordează minuțios situații de comunicare care solicită utilizarea corectă a semnelor de punctuație, a semnelor ortografice și ortogramelor, antrenându-i pe elevi să descopere și să argumenteze folosirea unui anumit semn  sau ortograme.

În acelasi timp, culegerea solicită implicarea elevilor în crearea unor situații concrete de comunicare.

Cartea este utilă, atât la nivelul claselor primare, cât și la nivelul claselor gimnaziale, pentru formarea și consolidarea deprinderilor de exprimare corectă în limba română.

Utilitatea culegerii se manifestă evident în activitatea diferențiată în clasă, în activitatea independentă suplimentară, precum și în pregătirea de specialitate pentru testări naționale, concursuri și olimpiade școlare.

 

 

Limba: romana
Nr. pagini: 224
Dimensiuni:
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.