Ortografie si punctuatie. Culegere de notiuni teoretice si aplicatii, clasele V-VIII

Ortografie si punctuatie. Culegere de notiuni teoretice si aplicatii, clasele V-VIII
Preț: 24,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-427-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 128
Format: 165 x 235 mm

DESCRIERE

Ortografie si punctuatie. Culegere de notiuni teoretice si aplicatii, clasele V-VIII

Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu

Aprobat OMEN nr 4642/18.08.2021

Culegerea Ortografie și punctuație este un instrument util pentru sistematizarea și consolidarea unor
cunoștințe necesare exprimării corecte în limba română.
Este realizată în deplină concordanță cu programa școlară de gimnaziu în vigoare, fiind vizate principalele compartimente ale limbii, de la fonetică la sintaxă. Fiecare capitol conține noțiunile teoretice de bază, prevăzute în Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, dar nu numai, respectiv aplicații multiple și variate.
Chiar dacă lucrarea se adresează, în primă instanță, elevilor din clasele V-VIII, aceasta poate fi utilizată cu succes și în cadrul orelor de limba și literatura română din liceu. Nu în ultimul rând, orice vorbitor de limbă română, preocupat de modul în care se exprimă, este invitat să facă apel la această carte, în care are posibilitatea să descopere aspecte esențiale care privesc exprimarea corectă, scrisă sau orală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.