Pachet Harry Potter (Almanah Vrăjitoresc, Camera Secretelor, Prizonierul din Azkaban, Pocalul de Foc - edițiile ilustrate)

PRP: 563,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 506,70 lei
Diferență: 56,30 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023

DESCRIERE

Pachet Harry Potter (Almanah Vrăjitoresc, Camera Secretelor, Prizonierul din Azkaban, Pocalul de Foc - edițiile ilustrate)

 

 

 

Magica serie Harry Potter cu superbe ilustrații color de Jim Kay, câștigător al medaliei Kate Greenaway

„Îmi place să văd interpretarea pe care o dă Jim Kay lumii lui Harry Potter. Mă simt onorată și recunoscătoare că Jim continuă să-și pună talentul la lucru pentru asta” J.K. Rowling 

Harry Potter: Almanah Vrăjitoresc

Ghidul magic oficial al seriei Harry Potter imaginate de J.K.Rowling

Pătrunde in lumea vrăjitorească a lui Harry Potter.

Descoperă locuri magice, studiază baghetologia, întâlnește animale fantastice și află totul despre vrăjitorii și vrăjitoarele din magosferă. De la Pălăria de Selecție la formule magice și utilizarea lor, toate sunt cuprinse între aceste două coperte!

 

Harry Potter și Camera Secretelor, ediție ilustrată

Un mic elf de casă zdrențăros, Dobby, apare din senin în Aleea Privet, și insistă că Harry Potter nu trebuie cu niciun chip să se întoarcă la Hogwarts. Harry bănuiește că trage sforile Draco Malfoy, cel mai însemnat rival al său. Salvat de groaznica familie Dursley de către Ron Weasley – într-o mașină zburătoare fermecată -, Harry petrece restul verii la Vizuină. Traiul alături de familia Weasley e așa de plin de distracții magice, încât în curând Harry uită de avertismentele disperate ale lui Dobby.
La școală însă, un mesaj sinistru, mâzgălit într-un coridor întunecat, reia ca un ecou prezicerile lui Dobby că urmează să se întâmple lucruri teribile...

 

Harry Potter și prizonierul din Azkaban, ediție ilustrată

După un accident de proporții gigantice, nu fără legătură cu magia, Harry Potter scapă de familia Dursley – și din Little Whinging -, urcă în Cavalerobuz, unde nu este exclus să-l aștepte alte încurcături. Dar Ministerul Afacerilor Magice are treburi mai importante de făcut: Sirius Black, prizonier infam și discipol loial al Lordului Voldemort a evadat din fortăreața Azkaban. Se spune că-l caută pe Harry, iar Ministerul Afacerilor Magice a trimis dementori să colinde terenurile de la Hogwarts, înarmați cu un sărut ce soarbe sufletul.

În cel de-al treilea an al său la Hogwarts, zvonuri întunecate și prevestiri de moarte îl urmăresc pe Harry, iar el află adevăruri noi despre trecutul său și ajunge față în față cu unul dintre cei mai devotați slujitori ai Stăpânului Întunericului...

 

Harry Potter și Pocalul de Foc, ediție ilustrată

Vor avea loc trei probe, distribuite pe durata întregului an școlar, care îi vor solicita pe concurenți sub mai multe aspecte: îndemânarea și curajul lor în domeniul magiei, puterile lor de deducție și, bineînțeles, capacitatea lor de-a face față primejdiilor.

Din clipa când Semnul Întunericului arde pe cer la Campionatul Mondial de Quidditch, pericolul îl pândește pe Harry Potter la orice pas. Ales de Pocalul de Foc să reprezinte școala Hogwarts în legendara Trimagiciadă, lui Harry îi sunt testate abilitățile magice și curajul în feluri care i-ar descumpăni și pe cei mai iscusiți vrăjitori. De la prima probă ajunge față-n față cu Dragonul Unguresc cu Coarne-n Coadă. Dar pentru Harry competiția se dovedește doar preludiul unei experiențe sinistre care-i pune la încercare puterile. În cețurile satului Little Hangleton, unde odihnesc stămoșii lui Tom Doodler, mocnește cea mai neagră dintre magii...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0644 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.