Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a -Dan Prepelita

Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a -Dan Prepelita
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea a 2-a

Universul - Imparatia Divinitatii. Univers, Energii, Vibratii, entitati celeste și terestre

Dan Prepelita

 

Ne trăim viața așa cum este ea și cum ne-am obișnuit să o considerăm. Dormim noaptea, ne trezim dimineața, mergem la serviciu sau la alte activități cotidiene, avem grijă de familie, de copii și nepoți și de casa noastră cu tot ceea ce am agonisit în viață.
Nici nu ne pasă de ideea nebunească, fantastică și absurdă, că în tot acest timp ne ducem viața pe un bulgăraș de pământ, apă și diverse alte materii, care aleargă cu o viteză înspăimântătoare printr-un spațiu ostil plin de mistere, printr-o imensitate de neconceput, împreună și printre nenumărate alte corpuri cerești, pe o traiectorie în aparență stabilă și veșnică, iar culmea fantasticului este că totul se mișcă foarte precis în timp ce bulgărașul nostru se învârtește ca un titirez, efectuând totodată și alte mișcări, fiecare cu rostul său, pe care noi oamenii nici măcar nu le simțim, așa că le ignorăm.

„Forța iubirii divine, care l-a învăluit pe autor după pierderea soției sale, l-a extras din mrejele sentimentului de singurătate omenească, din însăși zgura vieții cotidiene, plină de balastul suferinței, al durerii și al neputinței de a negocia cu moartea, dăruindu-i viziunea existenței de după moarte, a continuării vieții în forme pe care astăzi, când suntem în trup, nu le putem percepe, nici înțelege. Veți vedea cum, într-o zi, Dan Prepeliță este extras din corpul său fizic și dus într-un loc din care a putut să vadă forma și diferite moduri de organizare ale universului, ceea ce nu s-a întâmplat permanent. Cele mai multe dintre „percepțiile sale” au apărut spontan, doar a văzut desenele, formele și propozițiile și le-a transcris ca atare.”
                                                                 Maria Timuc

„Cartea este provocatoare, incitantă, uneori revelatoare, alteori tulburătoare, capabilă să stimuleze inteligența, creativitatea și să răscolească visul, misterul și dorința de a-l înțelege și a-l iubi pe Dumnezeu. Desigur,   n-am să dezvălui aici conținutul amplu și profund al cărții, căci cititorul trebuie să descopere singur lumina ce i se va transmite în timpul lecturii, precum și frumusețea, înțe-lepciunea și grația ce-l însoțesc la tot pasul.”
                                                                                                       Maria Timuc

...Astfel, în anumite condiții propice de rezonanță, un om ar putea comunica nu numai cu alt om, dar și cu un animal, cu o plantă sau chiar cu un mineral, cu marea sau cu un munte, cu cerul și mama Pământ (GAIA, GEEA), ceea ce s-a mai întâmplat și este descris în cărțile sfinte, în povești, legende și mituri.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.