Pisica lui Dalai Lama şi cele patru lăbuţe ale succesului spiritual - David Michie

Pisica lui Dalai Lama şi cele patru lăbuţe ale succesului spiritual - David Michie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8758-65-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 252
Format: 11X18

DESCRIERE

Pisica lui Dalai Lama şi cele patru lăbuţe ale succesului spiritual

David Michie

 
 
 
Dragă cititorule, eşti o fire curioasă? Dacă ar fi să treci pe lângă un alcov tăinuit de o perdea, te-ai lăsa condus de instinct şi ai da la o parte perdeaua sau te-ai strecura după ea ca să vezi ce ascunde?
    Sau dacă, în timp ce mergi pe o stradă cunoscută, ti-ar ieşi în cale o uşă care a fost mereu închisă, dar care astăzi este întredeschisă, te-ai opri să arunci o privire straşnică dincolo de ea sau măcar una scurtă? Şi dacă după acea uşă ar fi un coridor misterios care duce la o curte secretă sau la o încăpere cu o lumină difuză şi cu artefacte fascinante, ai fi tentat să te aventurezi înăuntru?
    O, nu trebuie să spui nimic, căci ştiu deja răspunsul. Tu şi cu mine avem ceva în comun. Nu eşti genul de cititor — şi cu siguranţă că nici eu nu sunt genul de pisică — care să se mulţumească cu rutina. Doar avem minţi iscoditoare, nu-i aşa? Punem întrebări, descoperim lucruri. E de ajuns să găsim o cutie de carton în mijlocul camerei, că vom fi primii care vor sări în ea.
    Şi nu spun asta doar în sensul obişnuit, cum probabil ai şi bănuit de altfel - iată un alt lucru pe care îl avem în comun: să ne delectăm în timp ce explorăm posibilităţile celei mai mari profunzimi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13