Poeti romani la frontiera mileniilor / Romanian Poets in the Twist of Millenia

Poeti romani la frontiera mileniilor / Romanian Poets in the Twist of Millenia
thumbthumb
Preț: 9,81 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Poeţi români, la frontiera mileniilor de Aureliu Goci conţine mai multe direcţii şi tendinţe în poezia românească după Revoluţia din 1989. Autorul încearcă, sub acest titlu, să realizeze o sistematizare a fenomenului poetic românesc de după evenimentele din decembrie 1989.
Astfel, Aureliu Goci prezintă, în această lucrare, într-o manieră concisă şi sistematică, portrete ale unor mari poeţi români, printre care Ana Blandiana, Dan Botta, Mircea Cărtărescu, Dan Mircea Cipariu, Traian T. Coşovei, Leonid Dimov, Leonida Lari, Angela Marinescu, Herta Müller, Gellu Naum, Adrian Păunescu, George Ţărnea, Nichita Stănescu etc.
Autorul nu i-a putut cuprinde în studiul de faţă pe toţi poeţii moderni fiindcă a elabora un instrument de lucru exhaustiv rămâne o utopie.

nr pagini: 304
anul publicatiei: 2012
dimensiuni: 13x20
limba: romana

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.