Portalul Elfilor - amintiri din alta lume...

Portalul Elfilor - amintiri din alta lume...
PRP: 78,75 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 70,88 lei
Diferență: 7,87 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95505-6-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 194
Format: 14.5 x 20.5
Categoria: Carti fantasy

DESCRIERE

Portalul Elfilor - amintiri de altundeva...

Marie Johanne Croteau-Meurois

    Această carte este fără îndoială ieşită din comun. Datorită consultării Analelor akashice şi rupând voalul care separă lumile, Mărie Johanne Croteau Meurois ne face să pătrundem în miile de detalii din viaţa universului Elfilor şi a raporturilor acestora cu Elementele Naturii.
    Plina de informaţii inedite, relatarea ei ne permite sa împărtăşim destinul excepţional al unei Elfe care a ales să-şi părăsească lumea pentru a se alătura lumii oamenilor.
    Descoperirea curajului, căutarea frenetică a libertăţii, a sensului Iubirii şi a nevoii fiecăruia de expansiune a propriei sale conştiinţe, această mărturie autentică ne invită, prin tandreţea şi puritatea sufletului său, la o surprinzătoare călătorie multidimensională în zorii Epocii celtice.
    Toţi cei care sunt sensibili la Prezenţele subtile locuind în Natură precum şi la raporturile care se pot stabili între ele şi lumea noastră, vor avea bucuria de a descoperi relatarea adevărată şi iniţiatică a Portalului Elfilor...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.