Prea inteligent ca să fii fericit? Adultul supradotat

Prea inteligent ca să fii fericit? Adultul supradotat
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-77-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 280
Format: 13X20

DESCRIERE

Prea inteligent ca să fii fericit? Adultul supradotat

Jeanne Siaud-Facchin

 
 
.. ai avut întotdeauna capacitatea de a percepe, analiza şi înţelege lucrurile cu viteza fulgerului, dar şi cu o luciditate şi o profunzime ieşite din comun? Furtunile emoţionale fac parte din viaţa ta de zi cu zi, pentru că eşti hipersensibil şi trăieşti în permanenţă cu o imensă receptivitate emoţională? Iţi este practic imposibil să te opreşti din gândit? Eşti de o creativitate ieşită din comun? Ai ştiut mereu anumite lucruri înaintea celorlalţi, fără să ştii, de fapt, de unde le ştii? Te-ai simţit întotdeauna diferit, mai ales că cei din jur îţi lasă clar de înţeles că nu eşti ca ei? Ai o inimă mare cât Pământul şi trăieşti în empatie cu întreaga omenire, dar ştii mai bine ca oricine ce înseamnă să fii respins şi suferi că riu te înţelege aproape nimeni?
 
Şi dacă o foarte mare inteligenţă ar genera o sensibilitate exacerbată, ducând la suferinţă? A fi supradotat poate fi un imens privilegiu, cu condiţia ca cel în cauză şi anturajul să fie conştienţi de acest lucru.
 
Cartea de faţă ne ajută să înţelegem ce este un adult supradotat, cu atuurile şi slăbiciunile sale. De înmânat şi anturajului, ca să îşi poată da seama ce fiinţă excepţională poate fi o persoană supradotată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0589 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13