Pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani. Limba si literatura romana cls. a VIII-A

Pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani. Limba si literatura romana cls. a VIII-A
thumbthumb
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 2014

DESCRIERE

Ghidul de fata va propune o parcurgere sistematica a materiei pentru examen, in conformitate cu o planificare calendaristica, structurata pe treizeci de saptamani. Tematicile din aceasta planificare cuprind schimbarile din programa pentru disciplina Limba si literatura romana atat pentru literatura, cat si pentru gramatica.
Planificarea include trei unitati de invatare:
I. Genurile literare: 1. Genul liric, 2. Genul epic, 3. Genul dramatic.
II. Speciile literare: 1. Pastelul, 2. Doina populara, 3. Basmul, 4. Schita, 5. Nuvela, 6. Romanul, 7. Fabula, 8. Balada populara.
III. Modurile de expunere: 1. Naratiunea, 2. Descrierea, 3. Dialogul si monologul. Temele care vizeaza literatura au fost combinate cu notiuni de gramatica, in conformitate cu precizarile Programei de examen.
Recomandarea noastra de lucru este urmatoarea: dupa ce elevul a parcurs continuturile din fiecare unitate de invatare, isi poate verifica insuisrea noilor cunostiinte rezolvand testele corespunzatoare din ghid. Acestea au fost gandite dupa modelul subiectelor date la examen si urmaresc sa solicite rezolvarea de cerinte variate, astfel incat elevul sa fie cat mai pregatit pentru proba de la Limba si literatura romana.
Lucrarea mai cuprinde:
• Subiectele date la sesiunile din anii scolari: 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014.
• Notiuni de teorie literara.
 
  • Autor: M. Mostoc (coord.), S. Ciorogar, E. Dumitrascu, M. Gheorghe, B. Ibadula, E. Ionita, E. Manea, V. Micle, M. Morar, E. V. Musat, I. Sanda, V. Todoran, G. Vanca, M. Vladescu

Limba: romana

Nr.pagini:

Dimensiuni:

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.