Principiile Vanzarilor + Cd-Rom

Principiile Vanzarilor + Cd-Rom
Preț: 33,72 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789737881410
Anul publicării: 2009
Pagini: 648
Format: 20 x 28

DESCRIERE

Principiile Vanzarilor + Cd-Rom

Charles M. Furtrell

Prin servicii bune obţineţi clienţi pe viaţă

Charles Futrell combină regula de aur cu vânzarea fără intermediar.
Această abordare oferă cititorului informaţii cheie pentru a deveni un agent de vânzări de succes, agent care construieşte relaţii de durată cu clienţii. Charles Futrell a fost unul dintre primii agenţi de vânzări şi autori care a recunoscut că o carieră se bazează pe orientarea către servicii pentru clienţi, relaţii de încredere în care agenţii pun nevoile clientului înaintea grăbirii vânzării.

Cum să folosiţi tehnologia informatică în avantajul dumneavoastră
Această ediţie cuprinde exerciţii pe Internet, aplicaţii informatice pentru vânzări şi informaţii despre programul ACT!. Cap. 6 arată studenţilor cum să folosească tehnologii cum ar fi GPS, dispozitive PDA şi Internetul în avantajul lor.

Programul ACT! Express!
Acest software este anexat cărţii. Acţionaţi! Express este un instrument care vă permite să deveniţi un vânzător mai productiv din punct de vedere profesional. ACT! Express realizează: gestionarea totală a datelor de contact şi a programului zilnic; cuprinde funcţii de căutare, sortare pe grupuri, atenţionări de evenimente a căror desfăşurare este iminentă şi funcţiile elementare de e-mail detaliate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.