Printre rânduri

Printre rânduri
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-528-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 13x20
Categoria: Carti actiune

DESCRIERE

Printre rânduri

Donna Leon
 
 
Roman din seria Guido Brunetti

Într-o după-amiază, comisarul Guido Brunetti primește un telefon disperat de la directorul unei prestigioase biblioteci din Veneția. Au fost furate mai multe cărți rare. După câteva interogatorii, rezolvarea cazului pare simplă: făptașul trebuie să fie bărbatul care a cerut să consulte volumele, un profesor american de la o universitate din Kansas. Singura problemă este că profesorul a fugit mai devreme în ziua aceea, iar după ce comisarul face verificări, descoperă că profesorul nu există. 
Pe măsură ce investigațiile avansează, numărul suspecților crește, iar când un teolog aparent inofensiv, care și-a petrecut mulți ani citind în bibliotecă, este descoperit asasinat, Brunetti e nevoit să-și schimbe părerea despre ce anume face ca un om să fie vinovat sau nevinovat. 
Există vreo legătură între cărțile furate și moartea teologului?

"Donna Leon e una dintre cele mai originale și mai talentate autoare contemporane de romane crime, iar comisarul Brunetti face o figură aparte în galeria detectivilor." - Sydney Morning Herald 

"Unul dintre cele mai bune romane ale Donnei Leon. Gândurile și observațiile ironice ale lui Brunetti despre orice – de la superiorii săi până la familia lui – cu siguranță vor face deliciul cititorilor." – Bookreporter

"Una dintre cele mai reușite și mai sub¬tile serii polițiste din toate timpurile." - The Washington Post

"Inspirată de evenimente reale – furtul de cărți de la Biblioteca Girolamini din Napoli –, Printre rânduri îi va delecta pe bibliofili, dar le va și strecura teamă în suflet." - Boston Globe

Donna Leon, născută în 1942, este autoarea americană a seriei de romane polițiste cu acțiunea plasată în Veneția, care îl au ca protagonist pe comisa¬rul Guido Brunetti. Al nouălea roman al seriei, Friends in High Places, a câștigat Crime Writers' Association Silver Dagger în 2000. 
A predat literatură engleză la University of Maryland University College – Europe și la baza mili¬tară americană de la Vicenza. A locuit la Veneția mai bine de treizeci de ani, iar acum locuiește într-un sătuc din Elveția. 
De aceeași autoare, la Editura Trei a apărut Să mori din dragoste.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti actiune

Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.