Prizonierul

Prizonierul
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-159-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 13X20

DESCRIERE

Prizonierul

Anand Dilvar

 
 
Bestseller internațional 
Peste 1,8 milioane de exemplare vândute

O poveste despre iertare, eliberare și iubire

"Nu există soartă. Ne creăm viitorul în fiecare moment al zilei." - Anand Dílvar


De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituală care să captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile și care să fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzând 28 de țări și 24 de limbi. 
Aflat într-o stare vegetativă în urma unui accident groaznic care i-a paralizat întreg corpul, naratorul, deși conștient, nu poate să comunice cu cei din jurul lui, asistând neputincios la ceea ce i se întâmplă. Izolat de familie și prieteni, el începe o conversație interioară cu ghidul său spiritual, conversație care îl poartă într-o călătorie a descoperirii de sine, trecându-l printr-o experiență în pragul morții și ajungând în cele din urmă la o nouă stare a conștiinței și la o înțelegere a sinelui său profund. 
Prin intermediul protagonistului acestei povești, învățătorul spiritual Anand Dílvar dezvăluie modul în care putem depăși sentimentul de vină, rănile din trecut și cum putem ierta, pentru a înțelege adevăratul sens al iubirii și pentru a descoperi scopul real al vieții noastre pe Pământ. 
O carte profundă, care are puterea de a schimba vieți, menită să ne cutremure și să ne trezească, Prizonierul se adresează celor curajoși, capabili să-și pună la îndoială propriile convingeri fără teama de consecințe. 
Fascinația de o viață a lui Anand Dílvar pentru filosofiile și tehnicile vechi și noi ale dezvoltării umane l-a purtat în peste optsprezece țări, unde s-a întâlnit cu învățători spirituali în comunitățile lor. Adept al învățăturilor lui Osho, a înființat Vision Quest Centre în Valle Bravo din Mexic, un loc vizitat de oameni din toată lumea și unde, de peste cincisprezece ani, autorul desfășoară conferințe, seminare și tabere de meditație. În Mexic, unde Prizonierul a fost adoptat ca text de studiu în universități, autorul este invitat cu regularitate la radio și TV, pentru a vorbi despre abordarea sa privind ceea ce numește o Revoluție în Conștiință.

"O carte care merită citită și recitită de multe ori. Este o odă închinată vieții." - Dr. Hector Salama Penhos, director, Universitatea Gestalt din America 

"Prizonierul este un manifest tulburător pentru libertate psihologică și spirituală, o poveste impresionantă care ajunge fără opreliști la inima cititorului." - Roger Housden, autorul bestsellerului Ten Poems to Change Your Life

"Cei mai mulți oameni cad în capcana asta stupidă de a acumula din ce în ce mai mult. Unii acumulează averi și proprietăți, alții, cunoștințe și titluri. Sunt paralizați de teama de a nu fi săraci, de ce spun ceilalți despre ei, de a nu fi o persoană de valoare. Nu înțeleg că nu ceea ce au îi face valoroși, ci ceea ce sunt." - Anand Dílvar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0377 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.