Proiectul om. O conexiune stelara - Emil Strainu

Proiectul om. O conexiune stelara - Emil Strainu
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-91-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13X20

DESCRIERE

Proiectul om. O conexiune stelara

Aparitia si evolutia civilizatiei umane, informatii primite de la entitati inteliente inteligente superioare

Emil Strainu, 

Amratra

 
 
 
 
Înainte de a exista sub formă de planetă, Pământul a fost un proiect. Aşa cum se întâmplă la elaborarea oricărui plan au existat şi controverse. Ideea conceperii Pământului a plecat de la dorinţa realizării unui proiect deosebit de minuţios care să includă contraste. S-a dorit a se crea o planetă interesantă cu grad de diversitate ridicat, cu forme de relief variate, cu anotimpuri, o planetă pe care să existe condiţii de viaţă deosebite.
    Diversitatea a fost ideea de bază de la care s-a pornit iniţial, aceasta urmând a fi reprezentată prin folosirea paletei 
coloristice şi a diverselor forme transcendente, fiecare având rolul său. S-a hotărât crearea unei lumi materiale, compusă dintr-o varietate de atomi care să se poată structura în timp, căpătând multitudini de forme.
    Ce este materia? Materia reprezintă starea în care particulele subatomice, interacţionând între ele, devin stabile pe termen mai lung sau mai scurt, compoziţii atomice şi moleculare construite în diferite stări de agregare: lichidă, solidă, gazoasă, (plasma, fiind o stare de transformare, şi nu de agregare). în proiect s-a urmărit alcătuirea temporară de forme, ţinându-se cont de cele trei stări principale de agregare, cât şi de alte reguli ale transformării materiei obţinute prin coeziunea compoziţiilor atomice.
--------------------------------------
Autoarea AMRATRA prezinta  in lucrarea de fata una dintre cele mai verosimile versiuni, asupra aparitiei si evolutiei civilizatiei umane, primite de la entitati inteligente superioare. O lucrare care va va revela  directia clar definita a sensului existentei noastre pe Terra. Un spatiu unde te vei regasi si iti vei afla devenirea. 
In cartea Proiectul OM , vei descoperi conexiunea pe care o avem cu  inteligentele extraterestre superioare care te va orienta spre o cunoastere de tip nou.

Gen. Bg. (Rez) Dr. Emil Strainu
Director Centrul de Cercetari Psihotronice si Ufologie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0550 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13