Puterea Mintii - William Walker Atkinson

Puterea Mintii - William Walker Atkinson
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068878218
Anul publicării: 2023
Pagini: 400
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea Mintii

Secretul magiei mentale

William Walker Atkinson

 

Doresc sa te invit sa iei in considerare un mare principiu al Naturii - o mare forta naturala care isi manifesta activitatile in fenomenele de Activitate Mentala Dinamica - ceva maret a carui energie am numit-o,,Puterea Mintii".


Ideea mea pe aceasta tema se bazeaza pe conceptia fundamentala conform careia exista in natura un Principiu Mental Dinamic - o Putere a Mintii - care patrunde in tot spatiul - imanenta in toate lucrurile - care se manifesta intr-o varietate infinita de forme, grade si faze.

 

Consider ca aceasta energie nu face deosebire intre persoane. Serviciul sau, la fel ca cel al soarelui, al ploii si al tuturor fortelor naturale, este deschis tuturor - drepti si nedrepti, buni si rai, mari si mici, bogati si saraci. Ea raspunde la eforturile corespunzatoare, indiferent cine le exercita sau in ce scop le solicita. Totusi, efortul adecvat trebuie exercitat, constient sau inconstient, altfel nu va exista nicio actionare a fortei. Cred ca activitatile acestui principiu mental dinamic sunt in stransa corelatie cu manifestarile operatiunilor mentale cunoscute de noi sub numele de dorinta, vointa si imaginatie. Vom afla cate ceva despre legile, principiile si modurile de functionare a energiilor si a activitatilor sale, pe masura ce vom continua examinarea lor, in aceasta lucrare...

 

WILLIAM WALKER ATKINSON (5 decembrie 1862 - 22 noiembrie 1932) a fost avocat, negustor, editor si autor, precum si un ocultist si un pionier american al miscarii New Thought. Este autorul lucrarilor pseudonime atribuite lui Theron Q. Dumont si Yogi Ramacharaka. A scris aproximativ 100 de carti, toate in ultimii 30 de ani ai vietii sale. A fost mentionat in editiile anterioare ale Who's Who in America, in Religious Leaders of America si in publicatii similare. Lucrarile sale s-au tiparit, mai mult sau mai putin continuu, din 1900.


CUPRINS:


1. Dinamul mental
2. Natura puterii mentale
3. Inducţia mentativă
4. Magia mentală în viaţa animala
5. Magia mentală în viaţa umană

6. Polii mentativi
7. Dorinţa şi voința în fabulă
8. Puterea Minții în acţiune
9. Magnetismul personal
10. Exemple de minte dinamică.
11. Individualitatea dinamică

12. Atmosfera mentală
13. Canale de influență
14. Instrumente de exprimare
15. Folosirea instrumentelor mentative

16. Sugestia mentală

17. Patru tipuri de sugestie

18. Cum se foloseşte sugestia

19. Imaginația indusă

20. Imaginația indusă în India

21. Oceanul Puterii Mintii
22. O privire în lumea ocultă
23. Autoprotecţia

24. Influența indirectă

25. Terapeutica mentală

26. Metode de vindecare mentală

27. Arhitectura mentala

28. Refacerea propriei persoane

29. Construirea minţii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.