Puterea prezentului. Ghid practic

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-299-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: 3
Pagini: 120
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea prezentului. Ghid practic - Editia a 3 a

Eckhart Tolle

 
 
Cartea le oferă cititorilor Puterea Prezentului, într-un format mai accesibil, învăţăturile cuprinse în celebra lucrare a lui Tolle. Cei interesaţi vor putea astfel aplica aceste învăţături în viaţa de zi cu zi. 
        Puterea prezentului. Ghid practic va fi astfel la fel de utilă celor care cunosc cartea iniţială, cât şi celor care pătrund pentru întâia dată în universul lui Eckhart Tolle, pentru că fiecare cuvânt care îşi are sursa în starea de iluminare este nou şi intens ca Viaţa însăşi. Astfel, învăţăturile cuprinse în Puterea prezentului sunt prezentate într-o formă mai accesibilă şi mai compactă, pentru a le putea aplica în viaţa de zi cu zi. 

„Mulţi dintre cititorii care mi-au scris şi-au exprimat dorinţa ca aspectele practice ale învăţăturilor cuprinse în Puterea prezentului să le fie prezentate într-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi în viaţa de zi cu zi. Această cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de faţă.” 

 
Eckhart Tolle


„Ţin Puterea prezentului pe noptieră. Este una dintre cele mai de preţ cărţi pe care le-am citit.” 
 
Oprah Winfrey


„Fiecare propoziţie este plină de înţelepciune şi adevăr, iar în urma lecturii vom desoperi seninătatea, liniştea profundă şi prezenţa sacrului în viaţa noastră.” 
 
Deepak Chopra

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0683 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.