Recreatia mare - Mircea Santimbreanu

PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,90 lei
Diferență: 1,10 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306538188
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 272
Format: 13X20

DESCRIERE

Recreatia mare

Mircea Santimbreanu

 

 

 

 

Recreatia mare a aparut prima datà in 1965, deci sunt ceva ani de când aceastà celebrà culegere de vreo optzeci de schite n-a avut parte nici mácar de o zi de vacantà! A tot fost retipärità, gazetele literare au tot scris despre ea, ba chiar a si fost adaptatà pentru reprezentatii scenice, prin anii 1970, la Teatrul „Ion Creangä" din Bucuresti.

 

Mircea Sântimbreanu e un fel de I. L. Caragiale pentru copii, nu-i narav sã nu-l recunoascà la cetätenii de vârstà scolarà si sã nu-l incondeieze, discret-moralizator, cu putinà satirà si cu putin umor! Recreatia mare e plinà de lenesi, de superficiali, de uituci, de demagogi si de läudárosi, dar toti acesti pusti si pustoaice sunt simpatici, iar poznele lor nu sunt un capät de lume, asa cum nici defectele lor nu sunt definitive. Merità sà te distrezi pe seama lor si sà schitezi un zâmbet subtire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.