Retroversiuni. Antologie de proză scrisă de femei

DESCRIERE

Retroversiuni. Antologie de proză scrisă de femei

Autor: ISPAS Cristina,MIHALACHE Stefania,SORA Simona,VLĂDĂREANU Elena,IGNĂȚOIU-SORA Emanuela,GEACAR Diana,STĂNILĂ Moni,GABĂR Ramona,IEPURE Diana,CRISTEA Ionelia,TONEA Monica,ERIZANU Paula,RUȘTI Doina,NINU Oana Cătălina,GOȘU Simona,BRADEA Ioana,SABĂU Corina,NAGY Raluca,MANOLESCU Maria,MĂNESCU Ilinca,ISPAS Cristina,TĂNASE Suzănica,BURCESCU Ruxandra

POV: o sumă de intimități care vibrează incandescent, o mână de voci puternice și extrem de diferite și o traiectorie emoțională fragilă pe care ele o recompun. Altfel spus, un #moodboard extrem de realist al scurtcircuitelor feminității de azi – rolul de mamă/mamă singură, relația mamă-fiu (și nu numai), dinamica disfuncțională de cuplu, echilibrul precar dintre personal și profesional, coeziuni emoționale feminine de tot soiul (sau lipsa lor), violența domestică &, în general, toată „moștenirea“ genetică și mecanismele sociale contemporane care ne modelează în fiecare zi.

Și nu doar atât: dincolo de un exercițiu al empatiei și o hartă a afectivității care lipsea din peisajul literar contemporan, Retroversiuni e și o invitație la un party electric și, în același timp, vulnerabil, a wild ride, oricum, care promite un carusel de emoții (tari!). Have fun & watch out!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0275 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.