ROMANIA, romanii si comunismul - Radu Theodoru

ROMANIA, romanii si comunismul - Radu Theodoru
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066652100
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 520
Categoria: Carti istorie

DESCRIERE

ROMANIA, romanii si comunismul

 

Radu Theodoru
 

... cartea „România, românii si comunismul“ reprezinta un raspuns documentat la o provocare antiromâneasca - raportul lui Vladimir Tismaneanu.
 
Cunoscutul scriitor român Radu Theodoru, pilot în Aviatia Militara Româna la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, apoi, persecutat de regimul comunist, a încercat sa desluseasca începuturile perioadei întunecate, când tara a fost ocupata, dupa Razboi, de tancurile Uniunii Sovietice.
 
Cine sunt cei instalati în vârful partidului si în pozitiile cheie, care au determinat uciderea a sute de mii de români? Cine sunt persoanele, trimise de puterea bolsevica, pentru a aduce omul nou si pentru lichidarea intelectualitatii, a clasei politice democratice si a preotimii?
 
"Istoricii români se feresc, le este teama sa abordeze, pe baza documentelor, perioada crimelor facute împotriva poporului român. Daca nu avem dreptul sa gândim liber, daca nu avem dreptul la opinie, atunci suntem sclavi nenoriciti“ Radu Theodoru
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL I
MEREU SÂNGE ROMÂNESC STAVILĂ BOLŞEVISMULUI    
 
CAPITOLUL II
PERIOADA INTERBELICĂ 1920-1939   
 
CAPITOLUL III
AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL O PERIOADĂ MAI PUŢIN CUNOSCUTĂ    
 
CAPITOLUL IV
TEROAREA IUDEO-MAGHIARO-KOMINTERNISTĂ. ETNOCIDUL ŞI HOLOCAUSTUL CULTURII NAŢIONALE   
 
CAPITOLUL V
NAŢIONAL-COMUNISMUL

SCHIŢĂ DE PORTRET        
FINAL DE CARTE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27