Şapte zile despre chakre - Shai Tubali

Şapte zile despre chakre - Shai Tubali
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9609-90-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 248

DESCRIERE

Şapte zile despre chakre

Practica energetică zilnică pentru o viaţă echilibrată

Shai Tubali

 

Aceasta reprezintă un nivel complet nou al lucrului cu chakrele, care depăşeşte cu mult exerciţiile obişnuite cu vizualizări, mantre şi posturi corporale yoga. Fie că sunteţi un entuziast cercetător al chakrelor, care aspiră să transforme pasiunea pentru chakre într-o cale aplicabilă practic sau sunteţi un începător aflat la primii paşi în lumea chakrelor, această practică cuprinzătoare vă oferă structura necesară tuturor proceselor legate de chakre, permiţându-vă să exploraţi cu uşurinţă numeroasele posibilităţi prin care puteţi dinamiza aceşti centri energetici.

 

Calea este simplă: în fiecare săptămână, veţi urca întreaga scară a chakrelor, concentrându-vă în fiecare zi pe câte una din trepte, pentru a energiza şi a infuza putere într-un anumit centru. Până la sfârşitul săptămânii, veţi fi dinamizat toate cele şapte chakre şi, prin urmare, întreaga voastră fiinţă lăuntrică va străluci de la bază până în creştet. Puteţi relua oricând această practică săptămânală. Pe măsură ce continuaţi explorarea chakrelor, veţi amplifica şi lumina interioară, iar călătoria pe calea dezvoltării de sine va fi accelerată. Veţi fi tot mai conştienţi de chakrele care devin tot mai echilibrate şi mai unificate.

 

Dacă sunteţi interesaţi de atingerea iluminării spirituale, această activare liniară a tuturor chakrelor dinamizează canalul central al coloanei vertebrale, de-a lungul căruia se află amplasaţi aceşti centri energetici. Această activare susţine din plin procesul care conduce în cele din urmă la atingerea stării sublime de unificare mistică: unitatea propriei fiinţe lăuntrice şi a totalităţii existenţei.

 

Pe măsură ce vă orientaţi sistematic întreaga atenţie asupra fiecărei chakre, veţi deveni conştienţi de chakra cea mai puternică, respectiv cea mai slabă. Astfel, veţi putea intensifica activarea acelor chakre considerate slab dinamizate, în zilele corespunzătoare lor. Veţi fi încurajaţi să dedicaţi timp şi energie proceselor de vindecare atât de necesare, atât la nivel fizic, cât şi emoţional, echilibrând astfel centrul de forţă respectiv. Şi veţi observa că, pe parcursul procesului de echilibrare, vor începe să se manifeste anumite abilităţi şi calităţi potenţiale, corespunzătoare acelei chakre, care se trezesc treptat şi care vă erau iniţial inaccesibile.

 

Funcţionarea optimă a unei anumite chakre conferă o stare de bine la nivel fizic şi echilibru emoţional. Chakrele activate absorb şi conduc mai bine forţa vitală a vieţii, distribuind-o mai eficient la nivelul glandelor, plexurilor nervoase şi organelor corespondente. Această forţă amplificată a vieţii determină eliminarea blocajelor instalate în anumite zone energetice, conducând la înlăturarea exceselor emoţionale şi mintale nedorite.

 

Pentru a utiliza aceste proprietăţi vindecătoare, puteţi alege să dedicaţi prima etapă a ciclurilor săptămânale acelor practici şi exerciţii care vindecă şi echilibrează zonele netratate ale corpului şi minţii, inclusiv afecţiunile psihosomatice. însăşi derularea săptămânii alocate chakrelor vă va atrage în mod natural atenţia asupra acelor părţi ale fiinţei voastre pe care le-aţi trecut cu vederea, deoarece parcurgeţi o călătorie completă prin tot corpul, de la tălpi până în creştet.

 

CUPRINS:

 

Introducere

Capitolul 1: Explorarea chakrelor într-o săptămână... 29
Capitolul 2: Chakrele şi necesităţile umane... 47
Capitolul 3: Tipurile de personalităţi corespunzătoare chakrelor şi ciclul de şapte zile... 65
Capitolul 4: Luni: Dinamizarea chakrei rădăcinii în Ziua Impământării... 107
Capitolul 5: Marţi: Dinamizarea chakrei sacrale în Ziua Bucuriei... 125
Capitolul 6: Miercuri: Dinamizarea chakrei plexului solar în Ziua Puterii... 143
Capitolul 7: Joi: Dinamizarea chakrei inimii în Ziua Iubirii... 163
Capitolul 8: Vineri: Dinamizarea chakrei gâtului în Ziua Exprimării... 181
Capitolul 9: Sâmbătă: Dinamizarea chakrei celui de-al treilea ochi în Ziua înţelepciunii... 199
Capitolul 10: Duminică: Dinamizarea chakrei coroanei în Ziua Spiritului... 217

Concluzii... 235
Bibliografie... 237
Lecturi recomandate... 243

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0196 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.