Schimbă-te și schimbă lumea

Schimbă-te și schimbă lumea
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066392761
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Carti Filosofie

DESCRIERE

Schimbă-te și schimbă lumea

Christophe AndréJon Kabat-Zinn, Pierre RabhiMatthieu Ricard

 
 
 

„Trebuie să inspirăm lumea prin exemplu și angajamentul nostru.“

Matthieu Ricard

 

Patru înțelepți – un călugăr budist, un psihiatru, un agricultor filosof și un profesor de medicină – s-au reunit pentru a scrie această carte. Pornind de la problemele lumii contemporane, ei au discutat și au făcut schimb de numeroase idei și soluții. Apoi, fiecare a scris un capitol, rod al propriei experiențe, oferindu-i cititorului câteva idei de acțiune și sfaturi practice. Concluzia lor este unanimă: 

 

Schimbându-ne vom schimba lumea!

 

Ilios Kotsou, cercetător în psihologia emoțiilor, și Caroline Lesire, angajată în cooperarea pentru dezvoltare, au coordonat această lucrare unică prin formula și conținutul său, adăugându-i numeroase sugestii prin care poți să te schimbi și să participi activ la schimbarea lumii. 

 

O lectură indispensabilă, un suflu de speranță!

---------------------------------------------

Christophe André

Medic psihiatru și psihoterapeut, conduce o unitate specializată în tratamentul tulburărilor de anxietate și al fobiilor. Coordonează grupuri de meditație mindfulness pentru a preveni recidivele în depresie.

Jon Kabat-Zinn

Doctor în biologie moleculară și profesor emerit de medicină la Universitatea din Massachusetts. A creat clinica pentru reducerea stresului și centrul pentru mindfulness în medicină. De 30 de ani, răspândește meditația mindfulness în întreaga lume, atât în instituții medicale, cât și în întreprinderi, școli sau închisori. 

Pierre Rabhi

Agricultor, scriitor și gânditor francez de origine algeriană. Pionier al agriculturii biologice, militează pentru o societate mai respectuoasă față de om și față de Pământ. Expert recunoscut în materie de securitate alimentară, a participat la elaborarea Convenției Națiunilor Unite pentru lupta împotriva deșertificării. 

Matthieu Ricard

Doctor în genetică celulară la Institutul Pasteur. A studiat budismul în Himalaia și a fotografiat viața în mănăstiri și în așezările dimprejur. A devenit călugăr budist și este, din 1989, interpretul francez al lui Dalai Lama. Trăiește în mănăstirea Shechen, din Nepal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0281 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.