Schimbările Pământului - istorice, economice, politice şi globale - Edgar Cayce

Schimbările Pământului - istorice, economice, politice şi globale -  Edgar Cayce
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1863-15-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 192
Format: 135 x 200 mm

DESCRIERE

Schimbările Pământului - istorice, economice, politice  şi globale

Edgar Cayce

Acest volum de citiri reproduse textual din dosarele Cayce a fost compilat într-un efort de a aborda unele dintre aceste percepţii greşite, întrucât informaţiile lui Edgar Cayce despre schimbările Pământului nu sunt cu adevărat despre cutremure şi dezastre geologice, ci despre ceva cu mult mai mult decât atât.
    În această carte, citirile Edgar Cayce despre schimbările Pământului se pot clasifica în cinci categorii: 1) preistorie; 2) secolul douăzeci (schimbări economice, politice, sociale, globale şi geologice); 3) viitorul; 4) citiri lipsite de acurateţe, greşit interpretate sau parţial eronate; şi 5) variate citiri pe subiecte
precum vibraţiile naţiunilor, destinul conştiinţei noastre colective ca familie umană, ce încercăm să învăţăm în calitate de copii ai Unicului Creator, şi în cele din urmă natura afacerilor mondiale. Citirile care au de-a face cu preistoria discută astfel de lucruri precum originile Creaţiei şi apariţia omenirii pe Pământ. Acest material include subiectul Atlantidei, ca şi o scurtă menţiune a civilizaţiilor Lemuriei şi mayaşilor. Mai include şi informaţii despre apariţia lumii în preistorie şi cum o parte a suprafeţei geologice s-a schimbat cu timpul. În plus pe lângă discutarea siturilor arheologice ascunse şi consemnărilor nedescoperite ale civilizaţiilor uitate, Edgar Cayce a pretins că istoria omenirii se întinde în trecut până la circa zece milioane de ani!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13