Scoala zeilor

Scoala zeilor
thumbthumb
Preț: 80,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 463

DESCRIERE

Scoala zeilor - Stefano Elio D’Anna


...maestrul îşi asumă complet orice împrejurare a vieţii sale. Are o încredere impecabilă în sine şi în realitatea experimentată, pe care niciodată nu o consideră adversă.

Maestrul percepe faptul că realitatea îl slujeşte şi percepe dimensiunea iniţiatică a fiecărei clipe şi a fiecărei împrejurări. Nu caută în afara sa nici modele, nici metode, nu merge pe cărări bătute, creativitatea sa este debordantă.

Acţiunile sale în dimensiunea orizontală a existenţei, adică în această lume în care ne întâlnim în trupuri din came şi sânge, sunt precise, rapide şi intuitive. Maestrul mai curând simte realitatea decât o judecă.

Raţiunea sa este clară şi liniştită, folosind mai degrabă la a aduce în dimensiunea densă, la înfăptuire, viziunea sa care-şi trage puterea din spaţiile rarefiate ale conştiinţei.

Una peste alta, a trăi Maestrul este echivalent cu a te elibera de iluzie, aici şi acum, fară a mai aştepta nimic altceva, decât ceea ce este.

Maestrul nu se află niciodată în luptă cu viaţa, căci este conştient că tot ceea ce există nu sunt decât aspecte ale propriei sale fiinţe, că nimic nu este "exterior", ci totul face parte din sine.

…………………..

…el trăieşte compasiunea, care nu înseamnă altceva decât a fi conştient, adică a percepe, a simţi experienta celuilalt ca fiind propria experienţa.

El trăieşte Iubirea, ca stare de conştienta in care totul face parte din el însuşi.

Maestrul nu se retrage în deşerturi, in peşteri pentru a medita şi nu-şi neagă trupul, fiind conştient de faptul că acesta este parte a experienţei umane şi fara el, sau fară orice altă parte a acestei experienţe, nu ar fi complet

Dar nici nu se confundă niciodată cu gloata sau cu conştienţa masei. Este liber de orice credinţe, sisteme de gândire, liber de orice filozofie sau sistem mistic, liber de orice identificare...

Limba: romana
Nr. pagini: 463
Dimensiuni: 16X23
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.