Scrisori de la Mos Craciun

Scrisori de la Mos Craciun
thumbthumb
Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 112

DESCRIERE

În luna decembrie, John, Michael, Christopher si Priscilla, copiii lui Tolkien, asteptau cu nerãbdare cadouri de craciun si niste plicuri acoperite de zãpadã purtînd timbre de la Polul Nord. Înãuntrul lor descopereau cîte o scrisoricã avînd un scris tremurat, însotitã de niste superbe desene în culori sau, uneori, doar de niste schite.Aceste scrisori veneau chiar de la Mos Crãciun.

Scrisorile lui Mos Crãciun ascundeau minunatele povesti de la Polul Nord:cum au fugit toti renii împînzind întregul Pol Nord,cum Ursul-Polar s-a cãtãrat pe vîrful Polului ca sã caute gluga mosului, dar Polul s-a rupt la mijloc si a cãzut pe acoperisul casei lui Mos Crãciun, iar bietul urs a aterizat direct în sufrageria mosului,cum s-a sfãrîmat Luna în patru bucãti, stelele desprinzîndu-se de la locul lor, Omul-din-Lunã cãzînd în grãdina din spatele casei lui Mos Crãciun.

Veti afla si despre un teribil rãzboi si despre nenumãratele necazuri pe care hoardele de goblini le-au pricinuit mosului si ajutoarelor lui. Uneori, Ursul-Polar era cel care se chinuia sã scrie copiilor cîte un rãvas; alteori însã, aceastã sarcinã cãdea în seama lui Ilbereth, secretarul mosului, un spiridus care avea un scris foarte caligrafic – el le trimitea copiilor scrisorele pline de umor despre tot felul de întîmplãri haioase.

Nici un cititor, fie el tînãr sau bãtrîn, nu poate rezista farmecului cu care aceste „autentice“ SCRISORI DE LA MOS CRÃCIUN îl învãluie.

Limba:romana

Nr.pagini:112

Dimensiuni:ilustrat

An aparitie:2007

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0567 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13