Secretele prosperitatii. Sfaturi pierdute si redescoperite pentru succes in vremuri dificile

Secretele prosperitatii. Sfaturi pierdute si redescoperite pentru succes in vremuri dificile
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0283-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Secretele prosperitatii. Sfaturi pierdute si redescoperite pentru succes in vremuri dificile

Napoleon Hill…lucrarea de fata este formata dintr-o serie de articole scrise de Napoleon Hill intre 1919 si 1923 pentru publicatia Success Magazine, al carei editor a ajuns mai tarziu.

Condus de dorinta de a obtine succesul, Hill a lasat in urma viata plina de lipsuri pe care o ducea in Muntii Apalasi, ajungand sa aiba ca parteneri de afaceri oameni importanti care, asemenea lui, aveau de spus povesti de viata cu final fericit. Aceste articole se concentreaza asupra filosofiei succesului, in viziunea lui Hill.

Pornind de la gandurile si experientele a numeroase persoane influente, autorul le arata cititorilor cum sa-si croiasca drumul spre prosperitate.

Multe dintre scrierile reunite in aceasta carte au reprezentat surse de inspiratie pentru alti autori cunoscuti si au stat la baza a numeroase bestselleruri. Parcurgandu-le, cititorii vor descoperi principiile menite sa-i ghideze in calea spre succes.

De fapt, ele reprezinta o sinteza a teoriilor lui Napoleon Hill, o selectie a celor mai bune idei ale sale si o reprezentare a filosofiei create de el, cu privire la felul in care orice persoana obisnuita poate obtine succesul, daca isi doreste asta cu adevarat.


Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de carti motivationale. A trecut de la jurnalistica la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns sa le ia interviuri unor oameni de afaceri, lideri si presedinti precum Henry Ford, Thomas Edison, Woodrow Wilson sau Franklin D. Roosevelt.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse in calitate de reporter si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat "filosofia implinirii", reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre reusita, formula prin care orice om se poate realiza atat in plan material, cat si spiritual.

Desi concepute cu mult timp in urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, in continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltarii personale. Cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill este De la idee la bani, fiind totodata una dintre cele mai vandute carti din toate timpurile.


Fragment din carte


…in loc să aştepţi pur şi simplu ca o mişcare pentru educaţie generală în această direcţie să fie declanşată de cineva, de ce nu ai începe chiar acum să aplici acest principiu în propriul beneficiu şi beneficiul alor tăi?

Poate copiii tăi nu au norocul să primească această educaţie la şcoală, dar nimic nu te împiedică să le-o oferi acasă. Nimic nu te împiedică să studiezi, să înţelegi şi să aplici de-acum înainte acest principiu în raport cu propriile acţiuni.

Să învăţăm ceva despre această minunată maşinărie pe care o numim minte umană. Ea este adevărata ta sursă de putere. Dacă vrei să scapi vreodată de griji meschine şi dorinţe financiare, vei reuşi să faci asta cu ajutorul minunatei tale minţi.

Cel ce scrie această carte este încă un om tânăr, însă deţine dovezi pozitive ale trecerii, atât a bărbaţilor, cât şi a femeilor, de la eşec la succes în perioade de timp extrem de scurte care pot varia de la câteva ore la câteva luni.

Cartea pe care o ţii în mână este dovada concretă a adevărului raţionamentului ce susţine că oamenii îşi pot controla destinul economic întrucât aceste scrieri sunt un succes obţinut pornind de la 15 ani de eşecuri!

Şi tu poţi transforma eşecurile trecute în succese, dacă vei înţelege şi pune în practică inteligent principiile psihologiei aplicate.
Poţi ajunge oriunde vrei să ajungi în viaţă.

………………………

…nu există nimic ascuns în a privi în acest fel mintea umană, care funcţionează în armonie cu legile şi principiile fizice şi economice.

Nu ai nevoie de ajutorul nimănui de pe acest pământ, în controlarea propriei minţi, astfel încât aceasta să funcţioneze aşa cum îţi doreşti.

Mintea ta este ceva ce controlezi, indiferent care ar fi situaţia ta în viaţă, cu condiţia să-ţi exerciţi întotdeauna acest drept şi să nu-i laşi pe alţii să facă asta în locul tău.

Învaţă mai multe despre puterea minţii tale! Acest lucru te va elibera de blestemul fricii şi te va umple de inspiraţie şi curaj.


CUPRINS:


Prefaţa editorului

Capitolul 1
Învaţă să-ţi foloseşti minunata minte

Capitolul 2
Crearea amplei vibraţii a succesului

Capitolul 3
16 trepte pe Scara magică spre succes

Capitolul 4
De ce unii oameni reuşesc: un secret

Capitolul 5
Cele 7 momente decisive ale vieţii mele

Capitolul 6
Cum încrederea în sine l-a schimbat pe om, în patru zile

Capitolul 7
Miraculoasa artă a autosugestiei

Capitolul 8
Sugestia: mai eficientă decât o cerere directă

Capitolul 9
Fenomenala lege a talionului

Capitolul 10
Puterea minţii tale cameleonice

Capitolul 11
Câteva lecţii învăţate din propriile „eşecuri“

Limba: romana
Nr. pagini: 224
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2019

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0675 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.