Secretele sufletului - Swamini Shaktiananda

PRP: 36,75 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 34,91 lei
Diferență: 1,84 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069571224
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Secretele sufletului - ce se petrece cu sufletul atunci când trupul nu mai există?

Swamini Shaktiananda

 

 

 

Dacă învelişul nostru pământesc este „deteriorat" sau chiar distrus de o boală, un accident sau un handicap, sufletul rămâne neschimbat.
    Am urmărit să realizez o comunicare cu suflete care aparţin unor trupuri vii, dar care sunt incapabile să comunice din cauza unei boli sau a unui handicap şi am trăit experienţe minunate, cum ar fi contactul cu sufletul lui Audrey, afectată de sindromul Rhett, sau cu cel al unei fetiţe cu handicap mintal, care a reuşit să-mi arate inconştient modul în care se exprimă prin intermediul trupului său. Sau contactul cu sufletul unui bărbat bolnav de Alzheimer, care a reuşit să dezvăluie evenimentele care se apropiau şi astfel, i-a pregătit pe cei dragi pentru plecarea sa. Aceste mărturii ne arată, fiecare în felul său, capacitatea sufletului de a dezvălui informaţii care au aparţinut vieţilor noastre trecute şi de a ne ajuta apoi să le înţelegem, pentru a depăşi anumite încercări.
    Veţi citi, de asemenea, mărturii emoţionante ale unor fiinţe umane care îşi povestesc experienţele lor de mediumnitate şi care ne explică cum acestea le-au transformat viaţa.
 De asemenea, vă voi povesti despre viaţa mea cotidiană de medium „cu normă întreagă", cu părţile sale bune şi rele.
 Sper că această carte îi va ajuta pe unii să-şi modifice viziunea asupra acestor aspecte şi că va da altora o licărire de speranţă.
 Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi citind această carte.
 În primul rând, aş vrea să dedic această carte fiinţelor plecate în lumea de dincolo care m-au îndrumat şi m-au însoţit de-a lungul procesului de redactare:
 Sufletele au încă atât de multă nevoie de a transmite... (Autorul)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.