Sfânta Liturghie pentru copii. Călăuza de duminică

Sfânta Liturghie pentru copii. Călăuza de duminică
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-301-053-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: a 2-a revizuita
Pagini: 64
Format: 17X23,5
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Sfânta Liturghie pentru copii. Călăuza de duminică

Ediția a doua, revizuită

 

Ana-Maria Lemnaru

Andreea Lemnaru

 

Duminica și în zilele de sărbătoare, ne trezim de dimineață. Părăsim somnul nostru, ne facem rugăciunea și mergem la biserică pentru a participa la o minune. Intrând în biserică, ochilor noștri li se arată clar realitatea: preotul e în altar, iar credincioșii umplu încăperea. Inima însă descoperă un nou tărâm1: e tărâmul libertății, al unității și al dragostei. Aici ne întâlnim cu sfinții, cu îngerii și, mai presus de toate, cu Dumnezeu în Împărăţia Cerurilor coborâtă pe pământ. Dar se mai întâmplă ceva... Ne întâlnim cu noi înșine și unii cu alții mai mult decât ne întâlnim de obicei. Mai bine spus, aici suntem mai adevărat unii cu alții.
 Dragă copile, această carte minunată pe care o ții în mână a fost scrisă pentru a te ajuta să urmărești Sfânta Liturghie la care participi. Citind cu atenție, vei vedea ce urmează să spună preotul și vei cunoaște cum poți să intri și tu în acest dialog al rugăciunii. Îți dorim ca această carte să îţi fie de folos pentru a te bucura cât mai mult de bogăția Sfintei Liturghii!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.