Sinteze de drept penal și procedură penală pachet complet - Mihail Udroiu

Sinteze de drept penal și procedură penală pachet complet - Mihail Udroiu
-10,4%
Preț: 749,00 lei
836,00 lei (-10,41%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-18-1093-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 1488+1176+1160+1128
Format: x4
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

Pachet Complet 2021

Sinteze de Procedură penală. Partea specială (vol. I + vol. II). Ediția 2

Sinteze de Procedură penală. Partea generală (vol. I + vol. II). Ediția 2

Sinteze de Drept penal. Partea specială (vol. I + vol. II). Ediția 2 - Mihail Udroiu

Sinteze de Drept penal. Partea generală (vol. I + vol. II). Ediția 2 - Mihail Udroiu

Mihail Udroiu

Scrise de Mihail Udroiu, unul dintre membrii Comisiei de elaborare a proiectului Noului Cod penal, respectiv a proiectului Noului Cod de procedură penală, lucrările conțin comentarii aprofundate și clare ale noilor instituții de Drept penal, Partea generală și Partea specială, respectiv Procedură penală. Partea generală și Partea specială, în scopul înțelegerii intenției legiuitorului, dar și a modului în care se aplică în practică noile dispoziții penale.

Volumele nu oferă doar informaţii complete pe fiecare temă abordată, ci şi acele detalii care fac diferenţa în susţinerea oricărui examen, fie de licenţă, de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, de promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv definitivat al avocaţilor stagiari. 

Lucrările acoperă atât examenele tip test-grilă, cât și cele pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, în acest sens:

  • sunt evidențiate operațiile gândirii – analiză, sinteză, generalizare – și trăsături ale procesului de gândire, cum ar fi: flexibilitatea și dimensiunea critică în analiza instituțiilor de procedură penală;
  • tratarea subiectelor angajează cât mai multe posibilități de analiză, de sinteză și de generalizare din partea candidaților.

Din această perspectivă, aceste lucrări constituie unele dintre cele mai performante cărți de Drept penal, Partea generală și Partea specială, respectiv Procedură penală. Partea generală și Partea specială, în înțelegerea și aplicarea Noului Cod de procedură penală.

Pachetul conține:

Sinteze de drept penal. Partea generală / Sinteze de drept penal. Partea specială / Sinteze de Procedură penală. Partea generală / Sinteze de Procedură penală. Partea specială

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13