Soluţia interioară - spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului

Soluţia interioară - spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0282-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 13X20

DESCRIERE

Soluţia interioară - spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului

Thierry Janssen

 
 
Din ce în ce mai multă lume recurge la "remediile alternative şi complementare“. În consecinţă, ştiinţa se interesează îndeaproape de ele şi inventează noi modele, pentru a explica sănătatea, boala şi vindecarea.
   Astfel, efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influenţe a spiritului asupra sănătăţii. Relaxarea, meditaţia şi hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor ce se ocupă de sistemul nervos. Yoga, tai-chi şi qi-gong mobilizează mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte asupra creierului.
   Prin intermediul acestor pasionante descoperiri, la care se adaugă mărturia propriei experienţe medicale şi psihologice, Thierry Janssen ne aduce aminte că fiecare dintre noi posedă importante capacităţi de prevenire şi de vindecare a bolii. Ele trebuie doar descoperite și mobilizate, pentru a regăsi în viața de zi cu zi armonia dintre trup și suflet.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13