Ştefan. Povestea primului om care şi-a dat viaţa pentru Hristos - Kingsley, Florence Morse

Ştefan. Povestea primului om care şi-a dat viaţa pentru Hristos - Kingsley, Florence Morse
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8195-83-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 360
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti Religie

DESCRIERE

Ştefan. Povestea primului om care şi-a dat viaţa pentru Hristos

 

Kingsley, Florence Morse

Viaţa lui Stefan este o istorie plină de poveţe despre credință, nădejde și dragoste, o Evanghelie vie pe care autoarea o înfăţişează astfel încât vă veţi simţi părtaş la bucuriile şi suferinţele eroului.

Citind, veţi trăi alături de oamenii din vremea lui Hristos ce auziseră de El şi se porniră a-L căuta şi veţi descoperi, ca şi Ștefan, că „Dumnezeu e Dragoste şi Dătător a toate. Toată dragostea de la Dumnezeu vine, şi, fără de aceasta, lumea ar cădea din locul său, din Rai, în întunericul cel din afara dragostei – dacă poate fi, cu adevărat, vreun loc în care să nu răzbată lumina lui Dumnezeu.”

Odată ce a aflat de Hristos, Ștefan a trăit întreaga dramă a răstignirii Fiului lui Dumnezeu, ca și a celor mai apropiați ai săi și asumându-şi propria cruce și nedezlipindu-se de învățătura cea nouă adusă lumii a ajuns să-și dea propria viață pentru cel pe Care L-a iubit cel mai mult.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Religie - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.