Știi mai multe decât crezi

Știi mai multe decât crezi
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391382
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x20 cm

DESCRIERE

Știi mai multe decât crezi

Seka Nikolic
 
Cum sa-ti accesezi puterile super-subconstiente.

Ţi s-a întâmplat să suni pe cineva care tocmai avea de gând să te sune? Sau ai primit un e-mail ori un mesaj de la un prieten pe care l-ai visat cu o seară înainte? Poate că îţi e mai simplu să consideri astfel de situaţii ca fiind simple coincidenţe, însă cartea Știi mai multe decât crezi îţi va demonstra că în spatele acestor forme „magice” de comunicare energetică se află super-subconștientul.

Așadar, citește și descoperă totul despre:

- abilitatea pe care o avem cu toţii de a trimite și a primi mesaje prin frecvenţele noastre energetice
- exerciţii ce te ajută să-ţi accesezi mintea neutră și să te conectezi cu puterile tale super-subconștiente
- cum să te protejezi și cum să utilizezi super-subconștientul pentru a-ţi reface sănătatea
- puterea de a atrage persoanele, relaţiile și oportunităţile profesionale potrivite pentru tine
- studii de caz reale ce ilustrează câte poţi realiza când îţi cunoști puterile ascunse și când devii stăpânul vieţii și al energiei tale

Te-ai născut cu puterea de a folosi energia. Seka Nikolic te ajută să-ţi cultivi acest dar natural astfel încât să atragi frecvenţele potrivite pentru a-ţi îmbunătăţi major starea de sănătate, calitatea relaţiilor și cariera.
Seka își folosește experienţa de mai multe decenii ca bioenergoterapeută de top pentru a ne învăţa despre universul energetic și despre abilitatea înnăscută de a ne îmbunătăţi singuri viaţa.

 

Seka Nikolic

Este o bioenergoterapeută cu puteri de vindecare excepţionale, moștenite de la mama ei, dar rafinate prin practică și educaţie începând din 1983. S-a născut în fosta Iugoslavie, iar în prezent este cea mai cunoscută bioenergoterapeută din Marea Britanie.

Cu ajutorul mâinilor sale, Seka poate identifica blocajele energetice fizice și emoţionale, apoi lucrează pentru a reechilibra frecvenţele energetice naturale ale corpului, îndepărtând astfel simptomele negative și readucând sănătatea în organism. Aptitudinile sale au fost evaluate de Institutul pentru Cercetări Bioenergetice din Milano. Ratele ei de succes sunt atât de înalte, încât s-a stabilit că, în prezent, nimeni de pe planetă nu-i egalează puterile.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.