Succesul în viaţă - deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile şi calea spre succes

Succesul în viaţă - deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile şi calea spre succes
-10%
Preț: 34,20 lei
38,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-7978-24-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Succesul în viaţă

Deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile şi calea spre succes

Brian Tracy
 
 "SUCCESUL ÎN VIAŢĂ", de Brian Tracy, este o carte în care autorul ne învaţă cum să reuşim în viaţa personală şi în cea socială, dar şi în afaceri, totul fiind privit prin prisma spiritualităţii şi descoperirii de sine. Cartea este extrem de interesantă şi de utilă pentru toate categoriile de cititori, care vor găsi în ea multe lucruri importante şi, mai ales, folositoare. Ea poate fi cheia spre succes şi fericire, dacă vrem să urmăm principiile expuse în ea. Stilul autorului este extrem de viu şi de plăcut, iar odată începută, nu mai vrei
să laşi cartea din mână.
   Brian Tracy este un maestru în materie de dezvoltare a măiestriei evoluţiei şi stăpânirii de sine. Această carte este mai mult decât un ghid; ea este un manual pentru cei care vor să ajungă cei mai performanţi şi mai plini de succes oameni din lume.
   În această carte, autorul ne dă un sistem puternic, cu eficienţă maximă, bazat pe cercetări şi aplicaţii practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obţine rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieţii voastre.
   Veţi învăţa despre idei, concepte şi metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Veţi învăţa cum să vă descătuşaţi potenţialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce veţi citi cartea, veţi căpăta o gândire pozitivă, veţi deveni mai convingători şi vă veţi concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faceţi. Mulţi dintre cei peste un milion de absolvenţi ai programului acestor seminarii, program care stă la baza cărţii de faţă, şi-au mărit substanţial venitul şi şi-au îmbunătăţit viaţa, în fiecare aspect al ei.
   Programul detaliat pentru a atinge succesul şi realizarea personală, prezentat în aceste pagini, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filozofie, management, ştiinţe economice şi politice, istorie şi metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de informaţii care se desfăşoară rapid, ce trebuie urmate pas cu pas şi care vă vor duce rapid la cel mai mare succes pe care nici nu v-aţi imaginat că l-aţi putea atinge. Ele vă vor consolida respectul de sine, vor îmbunătăţi performanţele personale şi vă vor ajuta să aveţi un control perfect asupra fiecărui aspect din viaţa voastră personală şi profesională.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0388 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.