Suflete necruțătoare

Suflete necruțătoare
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1683-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 512
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Suflete necruțătoare

 Namina Forna

Continuarea romanului Sânge auriu, bestseller New York Times

Vor spune că suntem războinice… sau monștri?

Au trecut șase luni de când Deka le-a eliberat pe zeițe și a descoperit cine este ea cu adevărat. Regatul e sfâșiat de războaie. Oteranii spun că jatu sunt trădătorii neamului, iar despre Deka se crede că e un monstru.
Dar adevărata bătălie abia a început, iar Deka trebuie să conducă operațiunile. Un simbol ciudat i se arată în templele de venerare și pe armuri. E ceva neobișnuit în legătură cu el; e suficient doar să-l privească și Deka își pierde cunoștința. Și mai rău, pare să-i învingă puterile. Nu poate să comande sau să comunice cu noile urlătoare-ale-morții. De fapt, nici măcar nu le înțelege când vorbesc.
Deka știe că eliberarea zeițelor este doar înce¬putul. Și că acea forță întunecată ce pândește e de nestăvilit, iar ceva sinistru legat de acel simbol amenință regatul – ceva neîmblânzit pe care armata ei va trebui să-l oprească înainte ca omenirea să se năruie. Însă puterile Dekăi sunt din ce în ce mai mari… iar arma ei cea mai periculoasă ar putea fi chiar ea însăși.

„Namina Forna este Toni Morrison a literaturii fantasy pentru adolescenți." – Refinery 29

„Suflete necruțătoare completează magistral ritmul alert și acțiunea captivantă din Sânge auriu, primul volum al seriei." – Buzzfeed

„Universul aparte, plin de detalii stranii, pe care îl creează Namina Forna e unic în genul fantasy." – Paste

„O lectură uluitoare pentru cititorii împătimiți." – School Library Journal

Namina Forna este autoarea romanului Sânge auriu, bestseller New York Times încă de la apariție și primul volum dintr-o amplă trilogie fantasy. Are un masterat în film și producție TV de la USC School of Cinematic Arts și o diplomă de licență de la Spelman College. Lucrează ca scenaristă în Los Angeles și adoră să spună povești despre conducătoare aprige.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0185 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.