Tarotul Yoga

Tarotul Yoga
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-57-1
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Tarotul Yoga

 
 
 
Tarotul Yoga este un instrument util de divinaţie atât pentru practicantul Yoga, cât şi pentru cei care doresc pur şi simplu să se apropie de acest mod de a gândi, străvechi, dar totodată atât de actual! Tradiţia Yoga şi cea a Tarotului sunt două căi diferite care conduc în acelaşi punct cunoaşterea profundă de sine. Cel care apelează la ghidarea lui va descoperi că interogarea Tarotului Yoga furnizează uneori mai multe întrebări decât răspunsuri. Scopul interogării lui nu este neapărat acela de a găsi un răspuns punctual la aceste întrebări, întrucât ele constituie un pretext pentru a privi înlăuntrul nostru, până la rădăcina comportamentelor noastre subconştiente şi a personalităţii noastre aparente.
 
CUPRINS:
 
Tarotul Yoga
Pregătirea pentru divinaţia cu Tarotul Yoga
1. Purificarea ambianţei este necesară şi esenţială
2. Consacrarea roadelor lui Dumnezeu Tatăl
3. Generarea unei stări clare, pregnante, de Canal Dumnezeiesc
4. Formularea clară a întrebării şi dăruirea acesteia lui Dumnezeu
5. încărcarea prealabilă, a arcanelor Tarotului Yoga cu energia specifică a întrebării noastre clare, concise, ce a fost formulată într-un mod deschis, sincer
6. Etalarea propriu-zisă a arcanelor Tarotului Yoga
7. Notarea atentă a răspunsurilor pe care le primeşti, într-un caiet pentru a le avea oricând la îndemână şi pentru a putea medita mai târziu asupra lor.
8. Manifestarea unei stări de recunoştinţă profundă faţă de Dumnezeu şi faţă de aspectele dumnezeieşti ce au fost invocate la început
Prezentarea arcanelor Tarotului Yoga
Arcanele Majore
Arcanele Minore
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Ezoterism / Mistere / Paranormal

Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.