Teste-grilă de biologie pentru Admiterea 2023 la universitățile de medicină

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060764953
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 160
Format: 19X26

DESCRIERE

Teste-grila de Biologie pentru Admiterea 2023 la universitatile de medicina dupa manualul Barron’s. Anatomie si fiziologie umana

Alexandru Mihai Antohi

Alexandru Croitoru

 

 

Lucrarea Teste-grila de anatomie si fiziologie umana pentru admiterea 2023 la universitatile de medicina este alcatuita din 15 teste elaborate prin munca conjugata a celor cinci autori, astfel incat toate notiunile bibliografice sa poata fi valorificate la potentialul lor maxim.

Utila pregatirii examenului de bacalaureat si admiterii la Facultatea de Medicina.


Bibliografia a fost adoptata prin decizia comuna a principalelor universitati de medicina si farmacie din tara, reunite in cadrul grupului G6: UMF „Carol Davila” din Bucuresti, UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj‑Napoca, UMF „Grigore T. Popa” din Iasi, UMFST „George Emil Palade” din Targu Mures, UMF „Victor Babes” din Timisoara, UMF Craiova, alaturi de Universitatea „Ovidius” din Constanta.

Fiecare test este alcatuit din 20 de grile de tip complement simplu, 20 de tip complement grupat si 20 de tip complement multiplu, pentru a alinia materialul propus la cerintele examenului de admitere din cadrul tuturor universitatilor de medicina din Romania. In structura grilelor se regasesc notiuni extrase din textul cartii bibliografice, dar si din figurile si tabelele asociate, cele din urma oferind informatii suplimentare.

La finalul cartii se afla baremele de evaluare aferente fiecarui test, care permit obtinerea unui feedback real si obiectiv asupra pregatirii si organizarii invatarii. Trimiterea la paginile din bibliografie are rolul de a indica concret unde se regaseste informatia utilizata in conceperea grilei, pentru a putea fi reluata cu usurinta de catre candidati.


Autorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.