Teste grilă recapitulative. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Procedură penală. Ediția a III-a

Teste grilă recapitulative. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Procedură penală. Ediția a III-a
PRP: 69,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 66,00 lei
Diferență: 3,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068892986
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 312

DESCRIERE

Teste grilă recapitulative. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Procedură penală. Ediția a III-a 2021

Bogdan Dumitrache, Mihail Udroiu

Proiectul este unic pe piața de carte juridică prin conceptul său, fiind prima culegere de teste grilă care grupează întrebările pentru toate cele patru materii într-un singur test, și se evidențiază prin nivelul extrem de ridicat de tehnicitate în realizarea acestora.

Ediția de față este fidelă unui sistem deschis – o singură variantă corectă sau două variante corecte dintre cele trei propuse – și, față de ediția anterioară, conține grile noi sau variante noi de răspunsuri la unele grile, inclusiv din materia introdusă suplimentar în anul 2021 în programele examenelor de admitere în profesie. Cititorii fideli ai acestei culegeri vor constata ajustări, mai mult sau mai puțin semnificative, ale grilelor, autorii fiind receptivi la observațiile primite de la public, căci, chiar dacă aceste observații ar putea fi evaluate, finalmente, ca… neîntemeiate, pentru a rămâne în limbajul, tehnic, al dreptului, interesul autorilor este de a lua permanent pulsul publicului și de a reacționa în sensul unei permanente clarificări.

Grilele sunt elaborate având în vedere legislația în vigoare, precum și deciziile pronunţate în recurs în interesul legii (RIL), hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept (HP) date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi soluţiile pronunţate de Curtea Constituţională până la data de 30 august 2021.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0232 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.