Teste grila. Vol. 2. Drept penal • Procedura penala. Editia a 8-a - Mihail Udroiu

Preț: 165,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069628423
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 800
Format: 16.5X23

DESCRIERE

Teste grila. Vol. 2. Drept penal • Procedura penala. Editia a 8-a

Mihail Udroiu

 

 

Atentie, rigoare, corectitudine, exactitate. Sunt proprietati care, printre altele, definesc mintea oricarui judecator, avocat, procuror. Daca va ganditi sa urmati una sau alta dintre aceste cariere juridice, de ce sa nu incepeti antrenamentul mintii de astazi? Aceasta lucrare cuprinde tot ce va trebuie pentru exercitiul necesar admiterii la INM sau in avocatura, dar care va va servi de-a lungul intregii cariere. A fost elaborata de practicieni valorosi ai dreptului, unii dintre ei formatori la INM sau care au contribuit la elaborarea proiectelor de legi privind codurile.

Lucrarea „Teste Grila” a ajuns la a VIII-a editie, prilej cu care volumul II al culegerii a fost reinnoit cu peste 360 de grile noi, ajungand in total la aproape 2500 de grile, de un nivel de dificultate mediu spre ridicat si un pronuntat caracter practic. Continutul imbogatit al culegerii a fost determinat de faptul ca editiile anterioare au fost instrumentul preferat de lucru pentru multi dintre studentii si absolventii facultatilor de drept din tara care au trecut cu succes examenele, precum si pentru a veni in intampinarea aspirantilor la cariere juridice cu un continut nou, adaptat tematicii de examen si extrem de stimulativ pentru eficienta procesului de invatare.

Multiplele modificari legislative operate asupra Codului penal si a Codului de procedura penala, precum si deciziile Curtii Constitutionale si ale instantei supreme au impus reformularea unor variante de raspuns si a explicatiilor in scopul oferirii unui continut actualizat care sa faciliteze verificarea cunostintelor prin raportare la normele in vigoare, ce vor fi avute in vedere la examenele care vor urma.

Pe masura ce veti exersa, eventualele goluri de cunostinte, erori de intelegere sau atentie vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. In acest fel, orice examen inceteaza a fi o provocare si poate deveni o simpla confirmare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.