Ticăloșii de la job. Cum să reziști când ai colegi toxici

Ticăloșii de la job. Cum să reziști când ai colegi toxici
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-47-3904-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 312
Format: 145 x 205

DESCRIERE

Ticăloșii de la job. Cum să reziști când ai colegi toxici

Autor: Tessa West

UN GHID PRACTIC ȘI AMUZANT

PENTRU CEI CARE VOR O „ASIGURARE DE CARIERĂ“

 

În ultimii ani, locul de muncă s-a schimbat fundamental. De la platformele pentru ședințe online până la aplicațiile pentru mesaje private, canalele de comunicare au evoluat mult dincolo de ceea ce am fi putut prevedea înainte de apariția pandemiei.

Totuși, există ceva ce nu s-a schimbat: oriunde te-ai duce în mediul profesional, la un moment dat te vei ciocni de o canalie chitită să le facă celorlalți zile fripte (fără să încalce, practic, nicio regulă).

Ticălosul poate fi un lingău care te sapă lipindu-se de șef cu vorbe mieroase, un hoț de reputație care-ți fură ideile, un mardeiaș care te agresează în mod subtil ori un mistificator care te convinge să te îndoiești de propriile raționamente și amintiri sau chiar o ființă mai banală de-atât – un chiulangiu abil, un șef neglijent ori un micromanager pisălog.

Dacă ai ajuns în stadiul în care îți vine să-ți smulgi părul din cap fiindcă nu știi cum să scapi de un șef tiranic sau de un coleg dușmănos ori de un subaltern răuvoitor, poți afl a din aceste pagini cum să-ți faci o strategie salvatoare.

Iată o carte pentru toți cei care au spus „Nu-l mai suport pe nemernicul ăsta!“ de mai multe ori decât ar fi dispuși să admită.

Tessa West și-a făcut studiile de doctorat la University of Connecticut și e profesoară de psihologie în cadrul New York University. Este considerată expertă de top în știința comunicării interpersonale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0240 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.