Toate fetele rele

Toate fetele rele
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1548-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 464
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Toate fetele rele

Chris Whitaker

De la autorul bestsellerului Începem cu sfârșitul

Cu misterul stăruitor din The Roanoke Girls, atmosfera din Acolo unde cântă racii și întu-necimea din Obiecte ascuțite, Toate fetele rele este un thriller captivant, de o intensitate emoțională copleșitoare, scris de un talent excepțional.
Toată lumea o iubește pe Summer Ryan. Elevă-model și geniu muzical, ea e o rază de lumină în orășelul Grace din Alabama — mai ales în comparație cu sora ei, Raine.
Dar într-o bună zi, Summer dispare de-acasă și toată comunitatea își aduce aminte de alte cinci fete dispărute cu ani în urmă.
Raine pornește în căutarea surorii ei, ajutată de un aliat improbabil, dar cu cât se apropie mai mult de adevăr, cu atât situația devine mai periculoasă.
Și se pare că Summer este mai mult decât pare la prima vedere…

„O poveste întunecată ca un nor de furtună, cu raze de lumină aruncate de năzdrăvăniile lui Noah și Purv, care par să ajungă în centrul atenției. Un thriller deosebit de original.” – Daily Record

„Sumbru, antrenant, un portret fin schițat al bigotismului, prejudecăților și trăirilor omenești, Toate fetele rele aduce o doză revigorantă de emoție și empatie, care pare să devină punc¬tul forte al lui Whitaker.” – Crimetime

„Orășelul american nu a fost niciodată descris așa de strălucit. Scriitura este intensă, iar vocea autorului este unică și personajele sunt impecabile. Chris Whitaker duce intriga complexă la un nou nivel.” – Novel Gossip

„O încântare absolută, foarte original.” – Guardian

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0175 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.