Transformari planetare 2012-2030

Transformari planetare 2012-2030
thumbthumb
Preț: 52,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 294
Format: 16X23
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

.''Transformari planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori''


...lucrarea de fata va raspunde răspunde la întrebările "cine?", "ce?", "unde?", "când?" şi chiar "de ce?" în ceea ce priveşte transformările planetare şi cuprinde informaţii legate de biologie, psihologie, tehnologie, metafizică, religie, spiritualitate şi chiar economie şi politică.

Fondatorii sunt Dumnezeii Creatori de dimensiunea a 12-a ce au fost implicaţi în proiectarea iniţială a ADN-ului uman.

Invăţătura lor centrală este că noi toţi suntem fiinţe cu 12 dimensiuni, capabile să evoluăm până în punctul în care putem crea universuri întregi.
Ca şi copii ai lui Dumnezeu, suntem învăţaţi cum să creăm la fel ca Părinţii noştri Cosmici.

Această lume (şi nenumărate altele) este planşeta unde învăţăm despre karma, liberul arbitru, iubire şi despre alte principii ale Creaţiei. În aceste timpuri esenţiale pentru istoria omenirii, Fondatorii dezvăluie informaţii despre evoluţie, ADN, fragmentarea sufletului, dimensiuni mai înalte, transformări planetare, înălţare şi multe alte subiecte relevante.

Acestea sunt cele mai importante vremuri din istoria omenirii. În premieră, milioane dintre noi avem ocazia să evoluăm dincolo de limitările formei materiale într-o lume nouă, de o frumuseţe şi măreţie inimaginabile. Calea spre etapa următoare a evoluţiei umane se află chiar în faţa noastră.

Fondatorii sunt ghizii voştri în această călătorie a evoluţiei sufletului, înălţării şi eliberării de limitări.
Ei ne învaţă că suntem fiinţe vaste în capacităţi şi iubire, create după chipul şi asemănarea Creatorului nostru.
Bine aţi venit în noua lume!

Ce anume se întâmplă pe Pământ? Care este adevărul din spatele diferitelor profeţii şi predicţii?

...avem acum o explicaţie concisă, atent pregătită şi primită de mediumul Sal Rachele de la o inteligenţă colectivă vastă, numită Fondatorii.

Limba: romana

Nr.pagini: 294+4 color

Dimensiuni: 23x16

An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.