Transformati de lumina - Melvin Morse

Transformati de lumina - Melvin Morse
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069584385
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 240
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Transformati de lumina

Autor: Melvin Morse

Cartea "Transformati de lumina" a lui Melvin Morse explorează fenomenele extraordinare ale experiențelor aproape de moarte (EAM) și modul în care acestea pot oferi o perspectivă profundă asupra naturii conștiinței umane și a posibilelor sale conexiuni cu lumea spirituală.

 

Morse, un pediatru și cercetător recunoscut pentru studiul său asupra EAM-urilor la copii, combină relatări personale ale celor care au trecut prin astfel de experiențe cu analize științifice și filozofice pentru a explora semnificația și impactul acestora asupra înțelegerii vieții și morții.

 

Cartea își propune să demonstreze că experiențele aproape de moarte nu sunt doar halucinații ale creierului în stres, ci fenomene autentice care pot oferi indicii valoroase despre ceea ce se întâmplă după moarte.

 

Morse argumentează că EAM-urile oferă dovezi ale posibilității unei conștiințe care transcende funcționarea fizică a creierului, sugerând o dimensiune spirituală a existenței umane care este accesibilă și relevantă pentru toți.

 

Prin intermediul unor povești emoționante și a unor explicații accesibile, "Transformati de lumina" invită cititorii să reflecteze asupra propriilor credințe despre viață, moarte și posibilitatea vieții după moarte, provocându-i să vadă lumea și pe ei înșiși într-o lumină nouă.

 

Cartea este, de asemenea, o pledoarie pentru recunoașterea importanței compasiunii, iubirii și conexiunii umane în viața noastră de zi cu zi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Religie si Spiritualitate

Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.