Trezirea în Inima Prezenţei - Pierre Leré Guillemet

Trezirea în Inima Prezenţei - Pierre Leré Guillemet
PRP: 101,85 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 91,66 lei
Diferență: 10,19 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95505-5-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 420

DESCRIERE

Trezirea în Inima Prezenţei

Pierre Leré Guillemet

 

Eşti Plenitudinea, Pacea, Bucuria, Unitatea!


    Aceasta este Natura ta veritabilă. Acest adevăr este afirmat de către înţelepţi de mii de ani, indiferent de cultură sau epocă. lar acest adevăr este mereu aici, disponibil. Cu toate acestea, mulţi sunt oamenii care resimt un profund sentiment de limitare, de nemulţumire, de incompletudine, ca şi când a gusta Pacea stabilă, Bucuria permanentă şi lubirea absolută ar fi ceva imposibil. Această carte este o invitaţie de a călători spre descoperirea de Sine, care să ne ajute să deznodăm credinţele iluzorii şi să Realizăm că tot ceea ce vrem cu adevărat se află deja aici, ACUM!
    Căutarea fericirii are un sfârşit, iar această decizie se află în însăşi Sursa a ceea ce Suntem. Ceea ce Suntem este Tot Ceea ce Este. De îndată ce este Realizat acest lucru, nu mai există căutare, nu mai există dorinţă.
    Ci doar această re-Cunoaştere a CEEA ce am fost mereu, înainte de credinţa de a fi o persoana separată, înainte de întreaga ei istorie. Asta numim în mod obişnuit Trezire, lluminare sau Realizarea Sinelui.
    Acest Sine care Eşti este pura Conştiinţă. Eşti Viaţa în întregime, fără limită, fără centru, peste tot, în tot. Atunci totul se savurează, se minunează, se împărtăşeşte… din acelaşi AICI, în lnima Prezenţei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.