Trilogia S.U.A.: Paralela 42

Trilogia S.U.A.: Paralela 42
thumbthumb
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 560

DESCRIERE

Cel mai mare scriitor al timpurilor noastre.“

(J.P. Sartre)

în 1998, Modern Library a inclus Trilogia SUA pe lista celor mai bune 100 de cărţi scrise în limba engleză în secolul XX.

 

Trilogia SUA ne formează o idee despre ce înseamnă «marele roman american»“ (Norman Mailer)

 

„Fainy, tu eşti un băiat deştept... Aş fi vrut să te ajut mai mult. Eşti un O’Hara din cap până'n picioare. Citeşte'l pe Marx... învaţă cât poţi mai mult, nu uita că eşti un răzvrătit prin naştere şi prin sânge... Nu face pe nimeni vinovat de necazurile tale... Uită'te la scorpia asta cu limbă ascuţită cu care sunt însurat; o fac pe ea vinovată? Nu, vinovat e regimul.“

(John Dos Passos , Paralela 42)

 

„O viziune a unei lumi lipsite de o perspectivă umană coerentă, dominată de incompatibilitatea dintre evoluţia social'istorică în permanentă şi rapidă schimbare, discontinuă, fragmentară, şi năzuinţa spre continuitate a existenţei individuale.

(Radu Lupan, Prefaţa la Paralela 42)

Limba:romana

Nr.pagini:560

Dimensiuni:11x18

An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.