Ultimul Mag

Ultimul Mag
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-9225-82-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Ultimul mag

Pavel Corutz

 
 
Legenda marelui dac Oroles a trecut, din generatie in generatie, in neamul nostru daco-roman. Ea s-a nascut in urma cu mai mult de o mie trei sute de ani, cand misionari veniti din Helada incercau sa impuna dacilor credinta si noul zeu, Khristos. Mai mult ca sigur, n-a fost o simpla plasmuire a mintii omenesti. Magul Oroles trebuie sa fi trait si sa-si fi savarsit minunile in vremea cand daco-romanii erau incercati de navalirile migratorilor. Nu era un schivnic religios, asa cum au fost atatia crestini de la inceputurile acestei religii. Era un om invatat, care cutreierase prin Imperiul Roman, prin Egipt, Iudeea si Helada. Vorbea si citea in latina si elina. Poseda cunostinte medicale din cele considerate, in prezent, paranormale. Stapanea folosirea leacurilor din plante medicinale si diverse substante culese din natura.
El este unul din marii strabuni ai neamului nostru geto-dac, o pilda de viata pentru generatiile viitoare. Se cuvenea sa ridic valul uitarii de pe figura sa, pentru ca dumneavoastra, oamenii acestui timp, sa-l puteti cunoaste in adevarata lumina.
 
Din cuprins
 
Prolog, pag. 3
    Invierea 5 Se pune la cale o nunta, pag. 25
    Cotis afla cateva taine, pag. 50
    Randunica de argint, pag. 70
    Timpul bucuriei, pag. 95
    Crampeie de viata daca, pag. 122
    Se-apropie nemurile pustiei, pag. 151
    Pamant scaldat de sange, pag. 178
    Libertatea sau moarte, pag. 214
    Ultimul mag, pag. 231
    Epilog, pag. 248

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.