Umbra se intinde

Umbra se intinde
thumbthumb
Preț: 42,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 1179

DESCRIERE

"Roata Timpului" este una din cele mai bine vândute serii fantasy din toate timpurile.

O lume a Luminii si a Umbrelor, unde Binele si Rãul se rãzboiesc dintotdeauna. Ultima Bãtãlie se apropie. Pe mãsurã ce Roata Timpului se învârteste, noi dusmani ies la ivealã iar Profetiile încep sã se împlineascã.

Rand al’Thor, Dragonul Renãscut, a pus stãpânire pe legendara sabie numitã Callandor, de fapt un sa’angreal dintre cele mai puternice. Cu ajutorul ei, l-a ucis pe cel care-si spunea Ba’alzamon. Dar a fost acesta, cu adevãrat, Cel Întunecat, sau doar unul dintre aghiotantii sãi?

Rãspunsurile dau nastere altor întrebãri, iar Umbra rãului continuã sã se întindã peste lume. Eroii nostri nu au rãgaz decât pentru a-si trage sufletul, în Tear, cãci nici mãcar Stânca nu mai poate sã-i apere de vâltoarea care cuprinde, pas cu pas, lumea.

Cu ajutorul unui ter’angreal care le deschide calea spre o lume ciudatã, în care locuiesc serpii si Vulpile, Rand si Mat aflã cã soarta le cere sã cãlãtoreascã în Pustia Aielilor, pentru a pãtrunde în Rhuidean, locul în care se aflã ascunsã strãvechea întelepciune a neamului Dragonului.

Egwene li se alãturã, pentru a afla mai multe despre mestesugul Vestitului în Vise, în timp ce Nynaeve si Elayne o pornesc pe urmele femeilor din Ajah Neagrã.

Dincolo de toti si de toate, Suprema Înscãunatã încearcã sã tragã firele tesute, de secole, de Aes Sedai. Dar este oare Turnul Alb, cu adevãrat, ferit de primejdii?

Limba:romana

Nr.pagini:1179

Dimensiuni:18x11

An aparitie:2009

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0374 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.