Un strain frumos

Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8844-11-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Un strain frumos

Lisa Kleypas

 
 
 
Ethan este dispus sa sacrifice totul pentru iubirea celei mai extraordinare femei din cate a cunoscut vreodata...

O femeie care sfideaza timpurile in care traieste... Doctorita Garrett Gibson, singura femeie doctor din acea vreme din Anglia, este la fel de indrazneata si de independenta ca orice barbat. Si atunci de ce sa nu poata iubi ca ei? Dusese o viata sobra, austera, neinplicindu-se in nici o relatie. Numai ca intr-o noapte, intilneste un barbat fascinant si intre ei izbucneste o pasiune nebuna. A doua zi, redevin doi straini.

Un barbat care nesocoteste orice regula... Ethan Ransom, fost detectiv la Scotland Yard, este un barbat dur, plin de secrete. Se zvoneste ca ar fi un asasin, insa adevaratele lui loialitati ramin un mister. Ethan este un Ravenel renegat de tatal lui, dar oricum, pe el nu-l intereseaza inalta societate.

In ciuda juramintului de a se evita unul pe celalalt dupa acea singura noapte de pasi- une, ea se trezeste atrasa intr-o misiune extrem de periculoasa. Cind aceasta esueaza, va fi nevoie de tot curajul si de toata indeminarea ei pentru a-l salva pe el. Desi sint implicati amindoi intr-un complot guvernamental, Ethan este dispus sa sacrifice totul pentru iubirea celei mai extraordinare femei din cite a cunoscut vreodata.

Fragment din romanul "Un strain frumos", de Lisa Kleypas

"Indiferent ca se petrecea ziua sau noaptea, un drum cu birja era o aventura care facea imposibila orice conversatie. Birjele se clatinau si se inclinau, nesocotind orice lege a fizicii sau a traficului, dadeau nesabuit coltul strazilor, pe o singura roata. 
Garrett Gibson era insa obisnuita cu acest gen de pericole, asa ca a ramas impasibila. S-a sprijinit intr-un colt al banchetei, observind peisajul care i se derula prin fata ochilor. 
Ethan ii arunca priviri furise, incapabil sa-i citeasca starea de spirit. Devenise tacuta dupa ce el refuzase sa-i dea un raspuns legat de seara receptiei de la Guildhall. Probabil ca incepuse sa-si dea seama cu cine avea de-a face. Foarte bine. De aici incolo, ea va fi cea care va dori ca el sa se tina departe. 
Un lucru ii era foarte clar dupa aceasta seara: pentru el, Garrett era un mare pericol. Nu era el insusi in preajma ei... sau poate ca, de fapt, era el insusi. Oricum ar fi fost, ii distragea atentia de la treburile lui tocmai acum, cind trebuia sa se concentreze. 
- Secretul pentru a supravietui, ii spusese cindva William Gamble, unul dintre oamenii lui Jenkyn, este sa nu-ti pese de nimic.
Era adevarat. Daca incepeai sa-ti faci griji pentru diverse lucruri iti riscai viteza de reactie. Iar in munca lui, cel mai important era sa ramii in viata. Pina acum, Ethan nu avusese probleme sa-si priveasca filozofic viitorul: cind ti-a venit sorocul, ti-a venit. 
In ultima vreme insa toata acea detasare parea sa se risipeasca. Se surprindea dorindu-si lucruri pe care nu si le mai dorise pina atunci. In seara aceasta se purtase ca un zapacit, flirtind si oftind dupa Garrett Gibson. Alergase la ea ca un ciine bine dresat la primul suier al fluierului. O insotise in public si privise impreuna cu ea artificiile, cu miinile ratacind pe trupul ei. Isi pierdea mintile si risca nemasurat. 
Dar cum sa-si pastreze mintea limpede in preajma unei asemenea femei? Garrett il vrajise asemeni unui talisman de iubire intr-o seara de mai. Era deopotriva respectabila si distructiva, mondena si inocenta." 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.