Vampirii psihici. Cum îi recunoşti, cum scapi de ei

Vampirii psihici. Cum îi recunoşti, cum scapi de ei
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786063803178
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Vampirii psihici. Cum îi recunoşti, cum scapi de ei

Stephane Clerget

 
 
 
N-aţi avut niciodată sentimentul că aţi fost "vampirizat" de un coleg, un necunoscut, o rudă sau chiar de unul dintre părinţi? Şi că în acest caz v-aţi simţit obosit, ba chiar golit de energie? Cu siguranţă că până la urmă v-aţi dat seama că aţi fost folosit de acea persoană şi că i-aţi dat ceva - sau că ea a luat ceva - fără să primiţi nimic în schimb. Înseamnă că sunteţi victima unui vampir psihic.
    Vampirii psihici au nevoie să se hrănească cu energia voastră psihică şi emoţională, fie că este o nevoie vitală legată de funcţionarea lor psihologică, fie că asta li se pare o simplă oportunitate pe care nu o pot rata. Pentru cel sau cea care este victimă este ca un fel de drenaj mental.
    Contrar perverşilor narcisişti, vampirii nu vor să vă distrugă. Dimpotrivă, ei au nevoie de voi. Prin urmare, în voracitatea lor, folosesc diverse strategii defensive.
    Şi cum ei pot să adopte înfăţişări şi personalităţi foarte diverse, ceea ce face dificilă identificarea lor imediată, din această carte veţi învăţa cum să-i reperaţi, să-i înţelegeţi, să vă protejaţi, dar şi cum să vă daţi seama că puteţi fi voi înşivă un vampir psihic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13